pexels Υπάρχει σοβαρός λόγος που οι άνδρες στο Μιλάνο είναι πάντα χαμογελαστοί

Και όχι, δεν είναι οι όμορφες γυναίκες της πόλης.

Πρόκειται για την απόλυτη ευτυχία. Το να είσαι πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος αποτελεί όνειρο ζωής για κάθε άνθρωπο που έρχεται σε αυτόν τον κόσμο. Με την πραγματικότητα να είναι σκληρή, αυτό πολλές φορές φαντάζει ανέφικτο. Οι σκοτούρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας «κλέβουν» το χαμόγελο από τα χείλη μας και μας κάνουν κατσούφηδες.

 

 

Ωστόσο στο Μιλάνο αυτό απαγορεύεται να συμβεί. Όχι δεν υπάρχει κάποια υπερβολή στην αναφορά για απαγόρευση. Ένας περίεργος νόμος «επιβάλλει» στους κατοίκους της πόλης να είναι πάντα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Μοναδική εξαίρεση όταν δίνουν το παρών σε κηδεία ή επισκέπτονται κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο στο νοσοκομείο.

Θα μετακόμιζες στην Ιταλία αν σε πλήρωναν για να το κάνεις;

Όταν με το καλό, λοιπόν, οι συνθήκες το επιτρέψουν και ένα ταξίδι στο εξωτερικό συμπεριληφθεί στην ατζέντα σας μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη ότι σε αρκετές περιοχές ανά τον κόσμο υπάρχουν παράλογοι τρόποι -όπως το παράδειγμα της ιταλικής πόλης- παραβίασης του νόμου, που πιθανότητα δεν είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό σας. Κάντε την σωστή έρευνα προηγουμένως για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

 

 

Δεν είναι να μπλέκεις με αυτά. Εξάλλου ένα χαμόγελο δεν χάλασε ποτέ κανέναν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved