House of the Dragon: Το prequel του Game Of Thrones γεννιέται μέσα από τη φωτιά

Έχουμε το πρώτο επίσημο trailer του HBO.

Πως και πως περιμέναμε αυτή τη στιγμή και τελικά αυτή η στιγμή είναι εδώ. Όποιος λάτρεψε το Game Of Thrones και όλα τα βιβλία, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην θέλει να δει το prequel.

To HBO κυκλοφόρησε το νεότερο trailer του House of the Dragon δίνοντας μια πραγματικά χορταστική και επική ματιά στην prequel σειρά του Game Of Thrones, η οποία αναμένεται να βάλει... φωτιά -κυριολεκτικά- στην υπηρεσία HBO Max αυτό το καλοκαίρι.

 

 
 

Μήπως ήρθε η στιγμή να βάλεις κι εσύ HBO Max; Δεν ακούγεται τόσο κακή ιδέα όταν περιμένεις μία τόσο αναμενόμενη σειρά έτσι δεν είναι;

The Witcher 4: Η Unreal Engine 5 το μετατρέπει στο πιο θεαματικό game εκεί έξω

Αυτή η ματιά στην υπερπαραγωγή του HBO που επεκτείνει το τηλεοπτικό σύμπαν του "A Song of Ice and Fire" περιλαμβάνει σκηνικά για τα οποία το Game of Thrones λατρεύτηκε, από τον Iron Throne και τον "Mad King" μέχρι τους δράκους που βάζουν κυριολεκτικά φωτιά στο trailer.

Είχαμε καιρό να δούμε κάτι τόσο επικό σε trailer και η αλήθεια είναι πως έχουμε ήδη ψηθεί για τη σειρά πολύ άσχημα.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire" εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις που το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

George Orwell: ο επίκαιρος μύθος της δυστοπίας του

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι Goerge R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved