Ανυπομονούμε να το παίξουμε, μέχρι τότε απλώς βλέπουμε την teaser εικόνα.

Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε πως και πως την κυκλοφορία του Witcher 4 και τώρα μαθαίνουμε πως η Εpic Games θα μπει ακόμη πιο σκληρά στο παιχνίδι που λέγεται gaming.

Πριν από λίγες ώρες η CD Projekt RED προχώρησε σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση καθώς επιβεβαίωσε την ανάπτυξη ενός νέου The Witcher τίτλου, ο οποίος θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5 για τα γραφικά του.

Hogwarts Legacy: Το απόλυτο game για τους Harry Potter maniacs έρχεται

Αυτό το όνομα είναι συναγερμός για ολόκληρη την gaming κοινότητα που ανυπομονεί να το δοκιμάσει. Φυσικά τώρα ο πήχης σηκώνεται ακόμη πιο ψηλά για τους κατασκευαστές.

Η πολωνική εταιρία δεν το κατονομάζει τον τίτλο ως "The Witcher 4" μιας και αυτό το νέο παιχνίδι θα "ξεκινήσει ένα εντελώς νέο saga για το franchise και μια νέο τεχνολογική συνεργασία με την Epic Games", όπως αναφέρεται στο επίσημο blog της CD Projekt.

 

 
 

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Epic Games το έχει πάει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και οι συνεργασίες της όλο και αυξάνονται πάντα με θετικό πρόσιμο.

Ειδικά για το κομμάτι της Unreal Engine 5 αποτελεί κομμάτι μιας νέα "πολυετούς στρατηγικής συνεργασίας" μεταξύ των CDPR και Epic Games. Παρά τη συνεργασία η REDengine θα χρησιμοποιείται σε κάποια από τα τρέχοντα projects της CDPR, όπως στο ερχόμενο expansion του Cyberpunk 2077.

 

 

Μάλιστα δόθηκε και μια teaser εικόνα που συνοδεύει την ανακοίνωση και απεικονίζει ένα Witcher μενταγιόν θαμμένο στο χιόνι, με το λογότυπο The Witcher και τον υπότιτλο "A New Saga Begins".

Περαιτέρω πληροφορίες δεν έδωσε η CD Projekt για το νέο μεγάλο Witcher παιχνίδι καθώς δε θέλησε να δώσει ούτε κάποιο εκτιμώμενο παράθυρο κυκλοφορίας ή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, έχοντας μάθει προφανώς από τα λάθη του Cyberpunk 2077.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved