Ο Liam Neeson είναι έτοιμος να γυρίσει στα Star Wars, αλλά με έναν όρο

Τόσες σειρές και ταινίες ετοιμάζονται, δεν υπάρχει χώρος και για τον Qui-Gon Jinn;

Οι φήμες που ήθελαν τον Liam Neeson να επιστρέφει στο σύμπαν των Star Wars ήταν κάτι παραπάνω από ζωηρές. Από τη στιγμή που ο Obi-Wan Kenobi έχει πλέον τη δική του σειρά, ανάμεσα σε τόσες άλλες της Disney+ είναι απολύτως λογικό να γινόταν κάποια κίνηση για επιστροφή του Jedi Master. Μιλώντας στο ComicBook δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά έβαλε έναν σκληρό όρο.

 

 

Ο Liam Neeson θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στον ρόλο του Qui-Gon Jinn, αλλά δεν είναι και πολύ μεγάλος φαν της τηλεόρασης, θα προτιμούσε να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στον κινηματογράφο, εκεί που πραγματικά είναι η θέση των Star Wars σύμφωνα με τον Ιρλανδό ηθοποιό. Αυτό σημαίνει ότι για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πιθανότητα επιστροφής του Neeson στις παραγωγές της Disney+, αφού όλο το βάρος έχει δοθεί στο streaming. 

Ρόλοι που θα θέλαμε να δούμε τον Liam Neeson, πέρα απο τα Star Wars 

O ίδιος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι έχουν περάσει 24 χρόνια από το The Phantom Menace, αλλά θυμάται σαν χτες τα γυρίσματα του μεγαλύτερου κινηματογραφικού comeback. Βλεπετε έιχαν μεσολαβήσει 16 χρόνια μεταξύ του Return of the Jedi και το The Phantom Menace και πολλοί ήταν αυτοί που είχαν εγκαταλείψει στο μεταξύ την ελπίδα τους για την prequel τριλογία που «χρωστούσε» ο George Lucas στους φαν των Star Wars. 

 

 

Η ταινία στην οποία είδαμε τον Liam Neeson μπορεί να μην είναι ανάμεσα στις καλύτερες του σύμπαντος των Star Wars, αλλά με εισπράξεις που ξεπέρασαν το 1 δις δολάρια, έδωσε την απαιτούμενη ώθηση για την ανανέωση του ενδιαφέροντος του κοινού, αλλά και για τη γαλούχηση μιας νέας γενιάς οπαδών. Κάτι ανάλογο ευελπιστεί να κάνει η σειρά Obi-Wan Kenobi που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου. 

Γιατί το πρώτο Taken θα είναι για πάντα η καλύτερη ταινία του Liam Neeson

Με δεδομένο ότι στη σειρά θα έχουμε την επιστροφή των Ewan McGregor και Hayden Christensen απευθείας από το cast της τριλογίας Episodes I-II-III ίσως το μόνο που χρειάζεται ο Liam Neeson είναι λίγη περισσότερη πειθώ για να καμφθούν οι ελιτίστικες ενστάσεις του και να ακολουθήσει την υπόλοιπη παρέα. Σίγουρα με τόσες παραγωγές Star Wars που είναι στα σκαριά, θα έχει σύντομα την ευκαιρία να επανορθώσει. Αρκεί να μην φέρει μαζί του τον Jar Jar Binks, αυτόν ας τον αφήσουμε εκεί που είναι. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved