Matt Rourke/AP O Elon Musk δίνει 5.000$ σε έφηβο για να σταματήσει να τον ακολουθεί

Δεν έχει πρόβλημα να τον ακολουθούν στο twitter, αλλά δεν θέλει να ακολουθούν το αεροπλάνο του.

Ο Jack Sweeney είναι ένας 19χρονος με χόμπι να παρακολουθεί και να καταγράφει τις πορείες των ιδιωτικών jet διαφόρων διάσημων. Αυτή τη στιγμή έχει 15 διαφορετικά account στο twitter όπου καταγράφει τα jets των Kylie Jenner, Tom Cruise, Oprah Winfrey και άλλων. Όμως με ένα συγκεκριμένο account αντιμετωπίζει πρόβλημα.

 

 

Το @ElonJet κάνει χρήση bots που συγκρίνουν δεδομένα από πύργους ελέγχου και δίνει σε πραγματικό χρόνο στους 88.000 ακολούθους του τις κινήσεις του ιδιωτικού αεροπλάνου του Elon Musk. Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου θεωρεί πως αυτή η δημοσιοποίηση στοιχείων τον εκθέτει σε κίνδυνο και εμφανίστηκε διατεθειμένος να εξαγοράσει το αίσθημα ασφάλειας. 

Σύμφωνα με το Protocol, ο Elon Musk επικοινώνησε με τον Sweeney και του ζήτησε να κατεβάσει τον λογαριασμό. Μάλιστα προσπάθησε να τον δελεάσει με μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί, αλλά τα 5.000 που πρόσφερε ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου μάλλον δεν τον έπεισαν.

 

 

Ο Sweeney αντιπρότεινε πως θα κατεβάσει το account έναντι ενός Tesla Model 3 ή 50.000$ που θα τον βοηθούσαν και στα δίδακτρα του κολλεγίου. Ο Musk προσπάθησε να του εξηγήσει ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων πτήσης του τον θέτει σε κίνδυνο και κάποιος τρελός με αντιαεροπορικά όπλα θα μπορούσε να τον καταρρίψει. Δεν είπε ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο και εκτός από τους ανταγωνιστές του στο ιδιωτικό space race Jeff Bezos και Richard Branson, δεν γνωρίζουμε κάποιον άλλον που να μπορούσε να το κάνει.

 

 

Μετά την αντιπρόταση του Sweeney, ο Musk είπε πως θα σκεφτεί τους όρους του νεαρού και θα επανέλθει. Αν υποκύψει τότε ο 19χρονος θα έχει βγάλει τα πιο εύκολα λεφτά στη ζωή του και ίσως συμπαρασύρει κι άλλους διάσημους με σύνδρομο καταδίωξης να του δώσουν λεφτά.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved