«Ηello, Old Sport»: Tα πιο κομψά athleisure κομμάτια έχουν την υπογραφή Nautica

Μπορεί το πρόγραμμά σου να περιλαμβάνει deadlines και κρίσιμες επαγγελματικές αποφάσεις όμως, υπάρχει μία απλή ερώτηση που κάνεις καθημερινά στον εαυτό σου και σε προβληματίζει έντονα: «Τι να φορέσω σήμερα;». Κακά τα ψέματα. Υπάρχουν ημέρες που ξέρεις ότι φεύγοντας νωρίς το πρωί από το σπίτι, θα επιστρέψεις αργά το βράδυ, οπότε θέλεις να έχεις επιλέξει έναν συνδυασμό ρούχων που θα σε εκφράζει απόλυτα και θα σου παρέχει ευελιξία και άνεση.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από το απαιτητικό σου πρόγραμμα και να τον επενδύσεις στην αναβάθμιση της γκαρνταρόμπα σου; Το ερώτημα είναι, βέβαια, σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσεις, ώστε να απολαμβάνεις καθημερινά, άνετες και cozy εμφανίσεις; Και αν υπάρχει μία λέξη που έχει καθορίσει το στυλ σου τα τελευταία χρόνια και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τα κατάλληλα ρούχα για το επόμενο διάστημα, αυτή είναι σίγουρα το athleisure, δηλαδή η κορυφαία τάση που σου επιτρέπει να δημιουργείς sport και συγχρόνως casual looks, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μία σύντομη λίστα από τις must have προσθήκες που αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σου, αλλά και τις πρωτότυπες στυλιστικές προτάσεις που μπορείς να τολμήσεις, για να ανακαλύψεις την πιο στυλάτη και cool εκδοχή σου το 2022.

nautica2

Αδιάβροχα jacket και πλεκτά half zip για τις φορές που η καθημερινότητα γίνεται περιπέτεια

Τα απρόβλεπτα, έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα μπορούν να μετατρέψουν την καθημερινότητα σε αληθινή… περιπέτεια, αφού η πρωινή λιακάδα μπορεί μέχρι το απόγευμα να εξελιχθεί σε καταιγίδα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να εξοπλίσεις έγκαιρα την ντουλάπα σου με τους στυλάτους «συμμάχους», που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να αντιμετωπίζετε μαζί τις καθημερινές περιπέτειες της ζωής. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεσαι είναι μία απαλή, ζεστή ζακέτα ή ένα half zip πλεκτό σε μία ασφαλή, κλασική απόχρωση, όπως το γκρι, το κόκκινο, το λευκό και το πορτοκαλί, η οποία θα σου δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά outfits για τις βροχερές, κρύες ημέρες του χειμώνα. Επιπλέον, αξίζει να επενδύσεις σε ένα λειτουργικό και χρήσιμο 4 σε 1 System Jacket από τη συλλογή Navtech της Nautica, το οποίο απωθεί την υγρασία, καθώς είναι κατασκευασμένο από βιώσιμο αδιάβροχο υλικό, ενώ χάρη στο γιλέκο δύο όψεων και την αποσπώμενη κουκούλα του, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέγεις πώς θέλεις να το φοράς.

nautica3

Το puffer jacket είναι ο «πρωταγωνιστής» για τους πιο ανεπιτήδευτους layering συνδυασμούς

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως το πανωφόρι που θα επιλέξεις να σε συντροφεύει μέσα στους επόμενους μήνες, είναι το κομμάτι που θα καθορίσει τις εμφανίσεις σου. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα ζεστό και άνετο jacket, το οποίο θα ταιριάζει σε κάθε περίσταση, δηλαδή στα πρωινά που βρίσκεσαι στο γραφείο και μπαινοβγαίνεις σε meetings, αλλά και στα απογεύματα που απολαμβάνεις after work βόλτες με τους κολλητούς σου ή προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα κλασικό puffer jacket που συνδυάζει μοναδικές, πρωτότυπες διχρωμίες, όπως το μπλε με το λαδί και το μπλε με το πορτοκαλί; Να είσαι σίγουρος πως είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσεις μέσα από αυτό μοναδικούς, cozy layering συνδυασμούς από πουκάμισα, κοντομάνικες μπλούζες, πουλόβερ με διακριτική V λαιμόκοψη και μαλακά μπλουζάκια, κομμάτια που είναι βιώσιμα, κατασκευασμένα με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και αφήνουν μία εξαιρετικά απαλή και ευχάριστη αίσθηση στο σώμα.

naut3

 

 Άνετα και κομψά hoodies για να δημιουργήσεις στυλάτα και προσεγμένα office looks

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, ανεβάζουν «ταχύτητα». Είναι οι ημέρες που δυσκολεύεσαι να εγκαταλείψεις τη ζεστασιά του κρεβατιού σου και από τη στιγμή που θα μπεις στο γραφείο μετράς τον χρόνο αντίστροφα για να επιστρέψεις πίσω στο σπίτι σου. Και επειδή θέλεις να αισθάνεσαι χαλαρός και άνετος αυτές τις ημέρες, ώστε να κυλάει πιο γρήγορα το οκτάωρο, μπορείς να επενδύσεις σε ένα μονόχρωμο, ζεστό και κομψό hoodie, το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από μία vintage αισθητική και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα προσεγμένο office look με έναν πιο sport χαρακτήρα. Με τι θα το συνδυάσεις; Με ένα σκουρόχρωμο τζιν ή με ένα άνετο παντελόνι. Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις πως η νέα φθινοπωρινή κολεξιόν της Nautica περιλαμβάνει τη συλλογή Reissue η οποία φέρνει στο επίκεντρο τα αθλητικά ρούχα εξωτερικού χώρου, προσφέροντάς σου μοναδικά κομμάτια που συμπληρώνουν με στυλ τα καθημερινά σου σύνολα.

 

naut4

 

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως το athleisure, είναι μία τάση που σου αφήνει το περιθώριο να πειραματίζεσαι και με άλλα στυλ ή trends, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστός στην άνεση που σου προσφέρει ένα sport look. Αν θέλεις, λοιπόν, να γίνεις λίγο πιο ευρηματικός με τις εμφανίσεις σου, να ξέρεις πως μέσα από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της Nautica, θα βρεις τις προσθήκες που αξίζει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου, για να υποδεχθείς μαζί με το 2022 και την πιο στυλάτη και άνετη εκδοχή σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved