Ένα εισιτήριο για το Spider-Man: Νο Way Home μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 10.000$ στη μαύρη αγορά

Ρε, την παλεύετε καθόλου;

Το νέο Spider-Man έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη προσμονή και τόσο μεγάλες προσδοκίες στους θεατές που ζούμε μέρες Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή Star Wars. Όπως συνήθως συμβαίνει με όλα τα μεγάλα γεγονότα που καλλιεργούν το FOMO στους Αμερικανούς, έτσι και για ένα εισιτήριο για το νέο Spider-Man έχει δημιουργήσει μια τεράστια μαύρη αγορά με τα ποσά που διαπραγματεύονται στο eBay να προκαλούν ζάλη. 

 

 

Με το που άρχισαν να βγαίνουν στην αγορά τα εισιτήρια για τις πρώτες προβολές του Spider-Man: Νο Way Home, ήταν θέμα ωρών για τους επιτήδειους να καταλάβουν ότι η προσφορά δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να καλύψει τη ζήτηση. Οι πρώτες αγγελίες δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους με τις τιμές να κυμαίνονται αρχικά μεταξύ 3.000 και 4000 δολαρίων. Μάλιστα κάποιοι τα πωλούν και σε πακέτο  όπως ένας στο New Jersey που έδινε 6 εισιτήρια έναντι 25.000$. 

 

 

Το ρεκόρ έσπασε ένας τύπος που ζητησε 10.000$ και μάλιστα με την υποσημείωση ότι δεν δέχεται παζάρια. Και εντάξει, καταλαβαίνουμε κάποιον ο οποίος ψάχνει ένα εισιτήριο για τους τελικούς του NBA, είναι ένα θέαμα που δεν πρόκειται να επαναληφθεί και συμμετέχεις σε μια στιγμή που γράφεται ιστορία. Αλλά για ποιον λόγο να δώσεις μερικές χιλιάδες για ένα εισιτήριο που θα κοστίζει 10$ σε μερικές μέρες, για να μην αναφέρουμε ότι το νέο Spider-Man θα διατίθεται από τη Disney+ και σε streaming από τον Ιανουάριο. 

 

 

   

   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved