The Witcher: Ο Henry Cavill μίλησε για το ερωτικό τρίο της σειράς

Τελικά προτιμάει Yennefer ή Triss;

Όσοι έχουν παίξει τον τελευταίο τίτλο του Witcher, το Wild Hunt, γνωρίζουν καλά πως έχουν την ελευθερία να πάρουν όποιες αποφάσεις θέλουν σχετικά με το πως θα συμπεριφερθεί ο Geralt στους NPC’s. Και δεν μιλάμε μόνο για τα πρόσωπα που συναντάς στις αποστολές, αλλά και για τους φίλους του ή τα κορίτσια της καρδιάς του.

 

 

Με αφορμή την δεύτερη σεζόν που αναμένεται να δούμε κάτι παραπάνω από το ερωτικό τρίο που εξελίσσεται στο παιχνίδι ανάμεσα στον Geralt, την Yennefer και την Triss, ο Henry Cavill δεν δίστασε να σχολιάσει και να μιλήσει για τις δικές του προτιμήσεις. Όπως είναι γνωστό, στο παιχνίδι μπορείς να διαλέξεις να καταλήξεις με μία από τις δύο (ή και με καμία), αλλά ο Cavill ήδη έχει πάρει απόφαση μιας και έχει ήδη διαβάσει τα βιβλία και έχει παίξει και τα παιχνίδια.

«Για μένα όταν παίζω τα παιχνίδι και διαβάζω τα βιβλία, νιώθω πως ο πυρήνας του Geralt ήταν πάντα η Yennefer. Βέβαια το σπουδαίο είναι στο παιχνίδι μπορείς να διαλέξεις όποια επιλογή θέλεις και αυτό είναι το ωραίο με τα παιχνίδια, αλλά για μένα -ακόμα και εκεί- η επιλογή μου είναι πάντα η Yennefer».

 

Όχι βέβαια πως θα του πέσει και λόγος με ποια θα καταλήξει, αλλά σίγουρα ο Cavill ανήκει στους παραδοσιακούς παίκτες που έχουν αποφασίσει ήδη από την πρώτη στιγμή. Το πόσο ωστόσο η έλξη ανάμεσά τους είναι αληθινή εξαιτίας της ευχής με το djinn και κατά πόσο θέλουν ο ένας τον άλλο, είναι κάτι που θα το δούμε να εξελίσσεται μέσα στην ιστορία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved