Από την Trinity που λιώνει μέσα στον κώδικα, μέχρι και τον Neo που αρνείται να παλέψει.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι θα συμβεί στο «The Matrix: Resurrections», μία ταινία που μαζί με τον «Spider-Man: No Way Home» εξελίσσονται στις πλέον αναμενόμενες ταινίες του 2021, ωστόσο το έπος των Wachowskis φαίνεται ότι κρύβει έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι, για τη συνέχεια της ιστορίας μετά από εκείνο το «τρύπιο» «The Matrix: Revolutions» του 2003.

 

Τι περιμένουμε ουσιαστικά από τη νέα ταινία;

Αυτή τη στιγμή λοιπόν με τον Νοέμβριο να φτάνει σταδιακά στο τέλος του, ουσιαστικά ξεκινάει και η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ραντεβού με τον Neo του Keanu Reeves και τη νέα τροπή των πραγμάτων μετά τον φαινομενικό του θάνατο στο τέλος της τρίτης ταινίας. Τα καινούργια clip που κυκλοφόρησαν είναι αρκετά για να βάλουν «φωτιά» στις απαιτήσεις μας.

 

 

To «The Matrix: Resurrections» θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο σε κινηματογραφικές αίθουσες (στην Αμερική στις 22 Δεκεμβρίου) και τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΗΒΟ Max και θα είναι σκηνοθεσίας της Lana Wachowski, ενώ στο cast θα βρίσκονται πέραν των Keanu Reeves και Carrie-Ann Moss, και οι Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian, Daniel Bernhardt ως Agent Johnson, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Caldwell, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Ellen Hoffman, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Christina Ricci, και Brian J. Smith.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved