The Witcher: Το trailer της 2ης σεζόν είναι κάτι παραπάνω από επικό

Ετοιμαστείτε για τον πιο ωραίο και medieval fantasy Δεκέμβριο. 

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher έρχεται επιτέλους στις 17 Δεκεμβρίου και η Netflix αποκάλυψε δυο νέα σύντομα βίντεο, διαβεβαιώνοντας συγχρόνως τους fans ότι η τρίτη σεζόν βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η πρώτη σεζόν του The Witcher έχει οκτώ επεισόδια. Αυτό σύμφωνα με την Hissrich είχε να κάνει με διάφορους παράγοντες, όπως η ιστορία που έπρεπε να παρουσιαστεί, το μπάτζετ και το υπολογιζόμενο κοινό που θέλει να δει την σειρά.

 

 

Το πρώτο βίντεο μας δίνει μια ματιά στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, στο οποίο ο Geralt βρίσκεται σε ένα δωμάτιο και συνομιλεί με τον Nivellin, έναν άντρα που έχει το πρόσωπο ενός θηρίου.

 

 
 

Η Yennefer στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, χρησιμοποίησε μια τεράστια ποσότητα των μαγικών της δυνάμεων στη μάχη του Sodden Hill, συνεπώς είναι ασφαλές να πούμε ότι στη δεύτερη σεζόν θα χρειαστεί να υποστεί τις συνέπειες. 

Από το πρώτο της μάθημα στην Aretuza εξάλλου είχε διδαχθεί ότι η μαγεία απαιτεί ισορροπία, οπότε αν κάτι τόσο απλό όσο η ανύψωση μιας πέτρας μπορεί να εξαντλήσει το χέρι ενός ατόμου, το κόστος αυτού που προκάλεσε στη μάχη θα είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερο.

 

 
 

Έχουμε ακόμα αρκετές εβδομάδες μπροστά μας, μέχρι να κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του “The Witcher” (17 Δεκεμβρίου 2021), τo Netflix όμως κυκλοφόρησε τρία ενδιαφέροντα βίντεο για τον νέο κύκλο.

Δες εδώ στιγμές από το the Witcher:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved