16 σειρές και ταινίες επηρεασμένες από κορωνοϊό

Μπορεί να έχουμε κρούσματα αλλά και ο κόσμος στο Internet έχει φαντασία.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το θέμα των κρουσμάτων δεν είναι και στην καλύτερή του φάση. Οι προβλέψεις δίνουν εύκολα περί τα 8.000 τη μέρα προσεχώς και αυτό δεν είναι κάτι που σου κάνει εντύπωση. Σίγουρα έχει περάσει από τον περίγυρό σου κρούσμα ή κάποιος έχει έρθει σε επαφή με κάποιο και διηγείται ιστορίες καραντίνας για προληπτικούς -ή μη- λόγους.

Έχοντας μετρήσει δύο χρόνια στο σπίτι λόγω του COVID-19, από σενάριο επιστημονικής φαντασίας η πανδημία έχει γίνει καθημερινή συνήθεια. Τα πρώτα παράπονα και η γκρίνια έχουν πια περιοριστεί. Οι μάσκες είναι το απαραίτητο αξεσουάρ μόλις βάζουμε τα παπούτσια. Τα απολυμαντικά -μαντηλάκια, υγρά, σπρέι, και ό,τι άλλο έχει εφευρεθεί- είναι μόνιμα στην τσάντα. Και, παράλληλα, έχει δημιουργηθεί και μία νέα, ανανεωμένη εκτίμηση στα του σπιτιού, όσον αφορά σε εξόδους με παρέες. 

Η πανδημία και ο COVID έχουν γίνει τόσο τετριμμένες έννοιες που σιγά-σιγά φτάνουμε στο άλλο άκρο...

Η σειρα_κορωνοιου

Το Twitter, λοιπόν, δημιούργησε ένα hashtag, το «σειρα_κορωνοιου», που κατευθείαν έγινε viral και βρέθηκε στην κορυφή των trends για αρκετές ημέρες. Το hashtag «ζητάει» κάτι πολύ απλό: την έμπνευση των σινεφίλ χρηστών του Twitter.

Οι χρήστες, λοιπόν, άρχισαν να παίρνουν τις πιο γνωστές ταινίες και σειρές που έχουν κυκλοφορήσει με κάποιες μικρές -ή μεγάλες- παραλλαγές. Στη θέση των κανονικών τίτλων τοποθετήθηκαν λέξεις που με κάποιον τρόπο σχετίζονται με την πανδημία, όπως «covid», «κρούσμα», «εμβόλιο», κ.α, για να τα διακωμωδήσουν.

Ρίξε μια ματιά εδώ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved