Ο γνωστός χρονοταξιδιώτης από το 2714 μας προειδοποιεί για μια νέα πανδημία

Είδε κι απόειδε που πάει συνέχεια κουβά με τις προβλέψεις του και είπε να προβλέψει κάτι πιο ρεαλιστικό.

Ο Aery Yormany, γνωστός ως aesthetictimewarper στο παράλληλο σύμπαν του Tik Tok μας έστειλε μία ακόμα από τις τρομακτικές προβλέψεις του από το 2714 που λέει ότι ζει και αυτή τη φορά η πρόβλεψη έχει να κάνει με κάτι μάλλον γνώριμο αφού δεν περιλαμβάνει εξωγήινους, ηφαίστεια κλπ. Γύρω στο 2061 θα ζήσουμε μια νέα πανδημία σύμφωνα με τον χρονοταξιδιώτη και θα είναι πολύ χειρότερη από την πανδημία της Covid-19 που ζούμε τώρα.

 

 

Η «προφητεία» αναφέρει πως ένας τεχνητός ιός θα σκεπάσει ολόκληρο τον πλανήτη σαν ομίχλη και αυτή τη φορά η θνητότητα της πανδημίας θα φτάσει το 30%. Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα χαρακτηρίσουν την εποχή που ζούμε εμείς τώρα ως την εποχή της μεγάλης επανεκκίνησης επειδή ζούμε στο μεταβατικό στάδιο. Η επίσημη έναρξης της μεταβατικής περιόδου θα ξεκινήσει το 2029 όπου και θα εγκαινιαστεί ο θεσμός του Purge.

 

 

Ναι, ακριβώς όπως στις ταινίες, κάθε 5 χρόνια όλα τα εγκλήματα θα είναι απολύτως νόμιμα και η πρώτη «διοργάνωση» θα γίνει το 2029. Το απειλητικό σύννεφο με τη μορφή ομίχλης θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του το 2043, αλλά μόνο στην εμφάνιση θα είναι απειλητικό. 

Μέσα σε αυτό θα διαχυθεί ο θανατηφόρος ιός που θα «δραπετεύσει» από κάποιο εργαστήριο το 2061. Θα είναι εξαιρετικά μεταδοτικός, σχεδόν κανείς δεν θα μείνει ανεπηρεάστος και με βάση τη θνητότητά του, θα αφανιστεί το 30% του ανθρώπινου είδους, σύμφωνα πάντα με την «προφητεία» 

 

 

Στις ερωτήσεις των χρηστών του Tik Tok για καμία πιο βραχυπρόθεσμη προφητεία γιατί βαριούνται να περιμένουν μέχρι το 2061 για να του ξαναπούν ότι πήγε πάλι κουβά, έδωσε την πρόβλεψή του για την πανδημία που ζούμε τώρα. Σύμφωνα με τον Yormany η πανδημία της Covid-19 δεν έχει φτάσει ακόμα στην κορύφωσή της και θα έχουμε περισσότερα ημερήσια κρούσματα μέχρι να αρχίσει να υποχωρεί. Στη συνέχεια θα μετατραπεί σε εποχική κατάσταση σαν την γρίπη

Οι προφητείες σαν αυτές του aesthetictimewarper γνωρίζουν μεγάλη άνθιση σε εποχές αβεβαιότητας σαν αυτή που ζούμε κι εμείς τώρα. Το είχαμε ζήσει και το 2000 με το ιό του Y2K και σε άλλες στιγμές κρίσης. Ορισμένοι τις παίρνουν στα σοβαρά από απελπισία και αγωνία, ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκουν ακόμα ένα καλαμπούρι για να περνάει η ώρα. Πάντως η «προφητεία» για το purge ίσως έχει ένα ενδιαφέρον και να το κοιτάξουμε λίγο, έστω για μια φορά.  Βέβαια κρατάμε μικρό καλάθι γιατί αν κρίνουμε από τις προβλέψεις του που έλεγαν ότι τώρα θα παίζαμε μπουγέλο με εξωγήινους στο συντριβάνι στην Ομόνοια, χλωμό το βλέπουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved