Θέλουμε τον Keanu Reeves στο σύμπαν της Marvel;

Η μηχανή του Ghost Rider περιμένει τον επόμενο αναβάτη της. 

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό διαδέχονται η μία την άλλη. Εμείς περιμένουμε καρτερικά στη θέση μας παρακαλώντας κάποιον θεό της έβδομης Τέχνης να βάλει τον χέρι του και να κάνει την επιθυμία μας πραγματικότητα. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος δεν θα ήθελε τον Keanu Reeves στο σύμπαν της Marvel;

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του πιο gentleman ηθοποιού βρίσκεται στα ύψη. Με το John Wick μας έκανε κατανοητό πως έχει σκοπό να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί που ανήκει: στην elite. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα. Το όνομά του γράφεται στα ξένα sites ξανά και ξανά και αυτή τη φορά δεν είναι για την επιστροφή του στο νέο Matrix.

Θυμάσαι το Ghost Rider; Φυσικά και το θυμάσαι όσο και να ντρέπεσαι να το δηλώσεις στους φίλους σου. Για τις ταινίες ο λόγος με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage, τον ίσως πιο παρεξηγημένο ηθοποιό του Hollywood. Ήταν το 2007 όταν ο Cage ανέβηκε για πρώτη φορά στην μηχανή, υπερφαλάγγισε τον εαυτό του με τη σιδερένια αλυσίδα και αντικατέστησε πρόσωπο με τη φλεγόμενη νεκροκεφαλή.

Οι 7 ταινίες του Nicolas Cage που θέλω να ξεχάσω

Οι περισσότεροι θεώρησαν πως ήταν μια τεράστια «πατάτα» ωστόσο στη Marvel θεώρησαν ότι υπήρχε ακόμα ζωή στον ήρωα, δίνοντάς του και σίκουελ το 2011 (Ghost Rider: Spirit of Vengeance). Το αποτέλεσμα; Ένας τόσο λατρευτός anti-hero όπως ο Ghost Rider απομυθοποιήθηκε εντελώς και ταυτόχρονα μεγάλωσε το ήδη υπάρχον μένος εναντίον του Cage. 

Εμείς τον συμπεριλάβαμε στους ήρωες που χρειάζονται οπωσδήποτε reboot.

Μπορεί ο τελικά ο «Easy Rider της κολάσεως» να σώθηκε από τη συμμετοχή του Gabriel Luna -ο τελευταίος Terminator- στο Agents of Shield (υποδύθηκε τον πέμπτο Ghost Rider, Robbie Reyes) ωστόσο ο κόσμος ακόμα περιμένει την «Ανάσταση» του αυθεντικού μηχανόβιου, Johnny Blaze.

Και μόνο στην ιδέα πως θα δούμε τον Keanu Reeves πάνω στη μηχανή του την ώρα που το κρανίο του φλέγεται, φανταζόμαστε το αύριο λαμπρό και το μέλλον του Ghost Rider λαμπρότερο. Ίσως αυτό το fan made video σε βοηθήσει να καταλάβεις το λόγο:

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved