Squid Game: Κουβαρντάδες καταθέτουν λεφτά στον λογαριασμό που φαίνεται στο τελευταίο επεισόδιο

Άφησαν ήσυχη τη γυναίκα που την έπαιρναν 2830 φορές τη μέρα τηλέφωνο και άρχισαν κάτι ακόμα πιο ακατανόητο.

Το ότι το Squid Game έχει γίνει η νέα εμμονή εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον  πλανήτη δεν αποτελεί είδηση. Άλλωστε τα νούμερα το επιβεβαιώνουν και η κορεατική δυστοπική τηλεοπτική σειρά, είναι η πιο δημοφιλής παραγωγή του Netflix μέχρι τώρα. Απλά μερικές φορές κάποιοι τηλεθεατές γίνονται λίγο πιο εμμονικοί από το καλώς εννοούμενο του φανατικού τηλεθεατή και αρχίζουν και συγχέουν τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και μυθοπλασίας. 

 

 

Το πρώτο επεισόδιο αυτή της τρέλας ήταν μια απελπισμένη γυναίκα που είδε τον αριθμό του κινητού του της σε κάποιο επεισόδιο, κάτι που πυροδότησε την περιέργεια χιλιάδων περίεργων που απλά ήθελαν να μάθουν αν κρύβεται κάτι πίσω από τον συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό. Η συνέχεια γνωστή με το Netflix να υποχρεώνεται σε editing της επίμαχης σκηνής μπας και καταφέρει να ηρεμήσει η καημένη η γυναίκα.

Το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής τρέλας αυτή τη φορά περιλαμβάνει τον τραπεζικό λογαριασμό που φαίνεται να χρησιμοποιεί ο πρωταγωνιστής Gi-hun. Ναι, και αυτός ο αριθμός είναι πραγματικός, όπως και ο τηλεφωνικός, και ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει σε κάποιον από την παραγωγή. 

 

 

Οι περισσότεροι φαν της σειράς καταθέτουν το συμβολικό ποσό των 456 Won, περίπου 0.30€, σαν υπενθύμιση του ποσού των 45,6 δις Won που είναι και το χρηματικό έπαθλο του Squid Game. Δεν έγινε γνωστό το ποσό που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει, ο τυχερός αυτή τη φορά, στόχος των πολύ φανατικών οπαδών του Squid Game, αλλά δεν θα είναι μια ιστορία που θα πάει μακριά.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk, αποκάλυψε σε κορεατικό μέσο ότι ο κάτοχος του λογαριασμού και παραγωγός της σειράς αναγκάστηκε να κλείσει τον επίμαχο λογαριασμό για φορολογικούς λόγους καθώς θα του ήταν μάλλον δύσκολο να κάτσει να εξηγήσει στις αρχές όλες αυτές τις καταθέσεις. 

 

 

Ελπίζουμε αυτό να είναι και το τελευταίο δείγμα της σύγχυσης των ορίων πραγματικότητας και μυθοπλασίας από τους φαν της σειράς πριν δούμε κανένα πραγματικό Squid Game στους δρόμους της Σεούλ.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved