To Tour Odeon είναι το πιο ακριβό penthouse στον κόσμο

Σίγουρα χρειάζεσαι κάρτα μέλους για να μπεις εκεί μέσα.

Ένα απίστευτο αρχιτεκτόνημα και διαμέρισμα στην κορυφή του ουρανοξύστη «Tour Odéon» κοστίζει 302 εκατομμύρια ευρώ και αποδεικνύει ότι η κρίση δεν έχει αγγίζει την πολυτέλεια του πριγκιπάτου. Εδώ μιλάμε για το πιο ακριβό κτίριο στον κόσμο.

Το ρετιρέ διαθέτει μια τεράστια πισίνα υπερχείλισης και με θέα στη Μεσόγειο, ενώ σύμφωνα με κάποιες εταιρείες real estate, μπορεί να είναι το πιο ακριβό διαμέρισμα του κόσμου.

 

 

Για να μπεις εκεί σίγουρα χρειάζεσαι μερικά παραπάνω χρήματα στην τσέπη. Μόνο που θα περπατήσεις στα πατώματα του είναι μία πολυτέλεια. Όλα μέσα σε αυτό το κτίριο δηλώνουν χρήματα και δύναμη. Είναι μόνο για τους εκλεκτούς της Ευρώπης κι όχι μόνο. 

 
 
 

Το διαμέρισμα διαθέτει μέχρι και κέντρο υγείας, ενώ πέρα από τις πολλές πισίνες περιλαμβάνει και μια τσουλήθρα που ξεκινάει από το εσωτερικό μπαλκόνι και καταλήγει στην πισίνα. Δεν χρειάζεται καν να περπατήσεις μιας και μπορείς να μεταφερθείς μέσα στα δωμάτια με την τσουλήθρα.

 

 
 

Ο ουρανοξύστης «Tour Odéon», που είναι ο πρώτος που κατασκευάζεται στο Μονακό μετά τη δεκαετία του ’80, διαθέτει 70 τέτοια χλιδάτα διαμερίσματα, 18 από τα οποία έχουν ήδη πωληθεί. Για να πιάσεις εκεί διαμέρισμα σίγουρα θα πρέπει να έχεις πολλές οικονομίες στην άκρη.

Δες εδώ πως μοιάζει αυτό το Penthouse:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved