Έρευνα: Η πολυτέλεια σου ανεβάζει την τεστοστερόνη

Κι όμως η επιστήμη το είπε.

Απ’ ότι πρόσφατα απέδειξε η επιστήμη μετά από έρευνα, το να ζει ένας άντρας μέσα στην πολυτέλεια του αυξάνει κατακόρυφα την τεστοστερόνη. Kαι αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο εδώ σύμφωνα με την θεωρία των ειδών του Δαρβίνου. Όπως το παγώνι έχει τα όμορφα φτερά του και τα λιοντάρια τη δύναμη και τη γούνα τους, έτσι και οι άντρες έχουν την πολυτέλεια και την καλοπέραση.

H Ferrari Roma ψάχνει την καλοκαιρινή μπόρα

 

Η έρευνα απέδειξε πως υπάρχει τεράστια σχέση μεταξύ του επιπέδου της τεστοστερόνης και των αγαθών που θεωρούνται από την κοινωνία είδη πολυτελείας.

Προσοχή: Αυτές οι τροφές μειώνουν την τεστοστερόνη

 

Οι επιστήμονες πήραν δείγμα 243 ανδρών με ηλικίες από 18 έως 55 και ρώτησαν, αφού τους έδωσαν μία δόση από ένα τζελ τεστοστερόνης ή κάποιο placebo, ποια είναι η προτίμηση τους σε διάφορες μάρκες ρούχων ή αυτοκινήτων, αν δηλαδή προτιμούσαν μία μάρκα όπως η Armani ή η Ferrari  σε αντίθεση με κάποια άλλη μάρκα πιο φτηνή. Εκείνοι που είχαν πάρει τη έξτρα τεστοστερόνη προτίμησαν την πιο ακριβή μάρκα από την πιο φτηνή.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις και την συνέχεια της έρευνας η οποία απέδειξε πως η πολυτέλεια αυξάνει την τεστοστερόνη στους άντρες:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved