Ένα τεθωρακισμένο γεμάτο πολυτέλεια

Η νέα Bentley υπόσχεται απόλυτη ασφάλεια.

Όλες οι Bentley θα τραβούσαν την προσοχή, αυτό είναι αυτονόητο. Αλλά το να οδηγείς ένα τέτοιο όχημα σημαίνει πως ίσως να χρειάζεσαι και κάτι παραπάνω όσο αφορά την ασφάλεια. Η Inkas έβγαλε μία έκδοση της Bentayga, την Inkas Bentley Armored Bentayga SUV που σε διαβεβαιώνει πως θα βγεις σώος και αβλαβής από οποιαδήποτε πιθανότητα ατυχήματος.

Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι τα αλεξίσφαιρα τζάμια, ενισχυμένος σκελετός, πανοπλία στη θέση του συνοδηγού, καθώς και έξτρα προστασία στο τμήμα της μπαταρίας και του ECM.

 

 

Αν τυχαίνει να είσαι λάτρης της πολυτέλειας αλλά σου αρέσει και το κυνήγι ή η δράση, να είσαι σίγουρος ότι οι επιθέσεις από αυτόματες καραμπίνες και χειροβομβίδες δεν αποτελέσουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Επίσης, αν τα παραπάνω δεν σου φτάνουν, υπάρχει σύστημα συναγερμού με εκκωφαντική σειρήνα που βγαίνει από PA, πυροσβεστικός εξοπλισμός, beefed up φρένα και φώτα εκτάκτου ανάγκης.

Την ειδική έκδοση του SUV της Bentley μπορείς να την αγοράσεις απευθείας από την Inkas στο ποσό των 500.000 δολαρίων. Το ξέρουμε ότι είναι πολλά για αυτό μπορείς να την απολαύσεις στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved