Narcos Mexico: Η ώρα της 3ης σεζόν έφτασε κι έχει επίσημο trailer

Το φινάλε θα είναι μάλλον εκρηκτικό.

Η αγαπημένη σειρά Narcos επιστρέφει και μας δίνει το trailer για την τελευταία σεζόν που θα προβληθεί στο Netflix.

Η τρίτη σεζόν θα είναι και αυτή που θα ρίξει την αυλαία της σειράς, ενώ η διάθεσή της θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου.

 

 

Και μπορεί η ιστορία του Felix Gallardo του Diego Luna να τελείωσε και η να επιστρέψουμε στα χνάρια του DEA Agent, Walt Breslin του Scoot McNairy για τη συνέχεια της ιστορίας, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά στη νέα σεζόν.

 

 
 

Το Deadline μας ενημερώνει ότι τα νέα επεισόδια θα λαμβάνουν χώρα μέσα στην δεκαετία του '90, όταν η βιομηχανία των ναρκωτικών εκτοξεύεται. Δεν μπορούμε να μην χαρούμε με την υπόθεση γιατί μας βάζει αμέσως στο κλίμα.

Θα εξερευνά τον πόλεμο που ξεσπά μετά την σύλληψη του Félix Gallardo (Diego Luna). Καθώς τα νέα ανεξάρτητα καρτέλ παλεύουν να επιβιώσουν πολιτικές αναταραχές.

 

 
 

Όπως αποκαλύπτει το teaser trailer θα έχουμε γυναίκα αφηγήτρια στη σειρά για πρώτη φορά στο πρόσωπο της Luisa Rubino, η οποία υποδύεται μια νεαρή επαναστάτρια δημοσιογράφο που έχοντας σκοπό να αποκαλύψει το καρτέλ γύρω της, τη φέρνει στο επίκεντρο μεγαλύτερων πράξεων. Μέσα στη σειρά θα αναδύεται μια νέα γενιά μεξικανών μαφιόζων.

Αλλά σε αυτόν τον πόλεμο, η αλήθεια είναι το πρώτο θύμα - και κάθε σύλληψη, φόνος και πράξη σπρώχνει την πραγματική νίκη όλο και πιο μακριά.

Δες εδώ σημαντικές στιγμές από τη σειρά: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved