Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για τον 4ο κύκλο του Narcos;

Μεξικό, ναρκωτικά και πισώπλατα μαχαιρώματα ολοταχώς στις οθόνες μας. 

Τα καρτέλ ναρκωτικών καλά κρατούν μέσα από το Narcos. Η 3ης σεζόν τελείωσε, μας άφησε ωραιότατες εντυπώσεις από το Cali καρτέλ μετά την πτώση του Pablo Escobar και τώρα η σειρά είναι έτοιμη να περάσει τα σύνορα και να μας ταξιδέψει στους μεγαλέμπορους του Μεξικού. Το teaser της 4ης σεζόν που έχει κυκλοφορήσει,  έχει κάνει ξεκάθαρη την μεξικανική διάθεση. Όμως τι παραπάνω ξέρουμε;

 

Θα είναι η 4η σεζόν, αλλά δεν θα είναι

Μπερδεύτηκες; Η διαφορά στο κομμάτι της 4ης σεζόν είναι ξεκάθαρα χρονική. Ο νέος κύκλος θα μας ταξιδέψει στο Gaudalajara καρτέλ και στον πόλεμο των ναρκωτικών του Μεξικού της δεκαετίας του 1980. Θα δούμε πως το Μεξικό έκανε το  «δικό του όνομα» στο χασίς και μετέπειτα στην κοκαΐνη αλλά και πως κατάφερε να επιβιώσει την στιγμή που ο Escobar είχε ξεκινήσει την άνοδο του στην κυριαρχία.

 

Ποιους θα δούμε;

landscape 1531938975 nacros1

Το καστ της 4ης σεζόν απαρτίζεται από τους Michael Pena (End of Watch, Fury) και Diego Luna (Rogue One, Flatliners).  Ο πρώτος θα υποδυθεί τον Kiki Camerena , έναν μυστικό πράκτορα της Δίωξης Ναρκωτικών που έχει ως αποστολή να μαζέψει στοιχεία για το Gaudalajara καρτέλ και τον αρχηγό του. Ο αρχηγός αυτός Miguel Angel Felix Gallardo ένας από τους πιο αδίστακτους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών που έχουν περάσει από τον κόσμο και που θα τον δεις στο πρόσωπο του Diego Luna. Ήσυχος αλλά φονικός, ευγενής στους τρόπους αλλά πραγματικός βάρβαρος όταν το απαιτεί η περίσταση.  

 

Και με το στόρι τι γίνεται;

Who Does Michael Peñ Play Narcos Season 4

Η ιστορία του Μεξικανικού καρτέλ εξελίσσεται την ίδια εποχή που βρίσκεται στα ωραία του το καρτέλ του Medellin στην Κολομβία. Ο πράκτορας Camerena μετακομίζει από την Καλιφόρνια στο Μεξικό ώστε να ξεκινήσει την αποστολή του, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να τσακώσει το καρτέλ. Θα καταλάβει γρήγορα πως το πρόβλημα των ναρκωτικών στο Μεξικό είναι ένα ξεχωριστό, μεμονωμένο και επικίνδυνο γεγονός, που παίζει με άλλους κανόνες και πιο αδίστακτους παίκτες.

 

Πότε θα είναι διαθέσιμο;

Η ημερομηνία δεν είναι ακριβής καθότι το Netflix αναφέρει πως η σειρά θα είναι διαθέσιμη προς το τέλος της χρονιάς. Ουσιαστικά, περιμένουμε από το Narcos να τηρήσει το ραντεβού του κάπου ανάμεσα στον Σεπτέμβρη και τις αρχές Οκτώβρη. Τα καλά νέα ωστόσο είναι πως, για ακόμη μία φορά, τα επεισόδια θα βγουν όλα μαζί χωρίς να αναγκαστείς να περιμένεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved