Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 10 νέες σειρές και ταινίες Star Wars ετοιμάζει η Disney

Ετοιμάζει και άλλες δέκα με υπερήρωες της Marvel για να τη βγάλουμε σε περίπτωση που το 2021 αποδειχθεί ακόμα χειρότερο.

Ο πόλεμος μεταξύ των streaming πλατφορμών καλά κρατεί όσο εμείς καθόμαστε μέσα. Το αβέβαιο μέλλον του κινηματογράφου, τουλάχιστον για την προσεχή σεζόν, έχει αναγκάσει όλες τις εταιρείες παραγωγής να διοχετεύσουν όλη την πραμάτεια τους μεταξύ HBO, Netflix, Apple TV κλπ. Η Disney σε μία προσπάθεια να ανακτήσει έδαφος έβγαλε το βαρύ πυροβολικό του portfolio της, που δεν είναι άλλο από το Star Wars και εξαπέλυσε μία επίθεση επιπέδου Death Star. Σε περίπτωση που έχετε νοσταλγήσει την εποχή που κάνατε τηλεμαραθώνιο με τις δύο τριλογίες σαν φοιτητές, δείτε τι σας ετοιμάζει η Disney για τα επόμενα χρόνια.

 

Obi-Wan Kenobi (τέλη 2021)

Το κυρίως πιάτου του μενού μία σειρά η οποία θα τοποθετείται χρονικά 10 περίπου χρόνια μετά το Revenge of the Sith και εκτός από Ewan McGregor ως Obi-Wan θα δούμε και τον Hayden Christensen ως Darth Vader για να γίνει όσο πιο σωστά γίνεται το reboot.

 

 

Star Wars: The Bad Batch (2021) 

Μια animated σειρά η οποία είναι spin-off του The Clone Wars. Πιάνει το νήμα από εκεί που σταμάτησε το η σειρά στην οποία βασίζεται και θα μάθουμε τι θα συμβεί σε αυτή την μονάδα ειδικών αποστολών από κλώνους στο μεταίχμιο μεταξύ της πτώσης της Δημοκρατίας στο λυκαυγές της Αυτοκρατορίας.

 

Star Wars: Visions (2021)

Για αυτή τη σειρά επιστρατεύτηκαν οι καλύτεροι δημιουργοί anime. Με τόσες animation σειρές μάλλον δεν υπήρχαν άλλοι διαθέσιμοι για ακόμα μία που είχε στο μυαλό της η Disney οπότε είπαν να φέρουν από την Ιαπωνία και να φτιάξουν ένα anime. Μένει να δούμε αν οι ιππότες Jedi θα γίνουν samurai Jedi το οποίο δεν ακούγεται καθόλου κακό σαν ιδέα.

 

Lando (2022)

Donald Glover επιστρέφει στον ρόλο του πιο διαβόητου λαθρέμπορου του σύμπαντος με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Justin Simien του Dear White People. Προπέτασμα καπνού για λίγο diversity θα πουν κάποιοι, γυρίστε το τώρα αντιτείνουμε εμείς. Ελπίζουμε μόνο να ξυρίσει το υπογένειο και κρατήσει μόνο το μουστάκι σαν τον αυθεντικό Lando.

 

Rangers of the New Republic (2022) 

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα λεπτομέρειες για αυτή τη σειρά πέρα από το ότι θα τοποθετείται χρονικά στην ίδια εποχή με το Mendalorian, δηλαδή λίγο πριν από την εμφάνιση του First Order στο προσκήνιο. Θα είναι κι αυτο στα χέρια του Jon Favreau, άρα καλό θα είναι. 

 

 

Ashoka (2022)

H Padawan του Anakin Skywalker παίρνει κι αυτή τη δική της σειρά γιατί το αξίζει. Και αυτή η σειρά τοποθετείται στην εποχή του Mandalorian. Rosario Dawson θα σε ακολουθήσουμε και εδώ, βασικά θα σε ακολουθούσαμε παντού μέχρι την πτώση της Αυτοκρατορίας.

 

The Acolyte (2022)

Αυτή είναι πιο μυστηριώδης σειρά την οποία ανακοίνωσε η Disney με μοναδικές πληροφορίες ότι θα είναι ένα μυστηριώδες θρίλερ το οποίο θα οδηγήσει το κοινό σε έναν γαλαξία σκιωδών μυστικών και σκοτεινών δυνάμεων που αναδύονται στην εποχή της Δημοκρατίας. Ό,τι καταλάβατε, καταλάβαμε. 

 

A Droid Story (2022)

Με πρωταγωνιστές τους R2-D2 και C-3PO η ομάδα ειδικών εφέ της Lucasfilm σκοπεύει να εξερευνήσει τα όρια της τέχνης και της επιστήμης των ειδικών εφέ. Το μπλέξιμο animation και ειδικών εφέ είναι ουσιαστικά ένα πείραμα για την αξιοποίηση τους σε μελλοντικές παραγωγές στις οποίες τα όρια μεταξύ animation και σειράς θα είναι όλο και πιο δυσδιάκριτα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον.

 

Andor (2022) 

Θέλοντας να γυρίσουν ένα prequel του Rogue One σκέφτηκαν, «Δεν το κάνουμε μια 12ωρη σειρά να το ευχαριστηθούν;» Και το έκαναν. Το cast παραμένει το ίδιο με το Rogue One και η περιγραφή της σειράς ότι θα είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας κερδίζει από τα αποδυτήρια. 

 

Rogue Squadron (τέλη 2023)

Με αυτή την ταινία η Patty Jenkins θέλει να κάνει ένα αφιέρωμα στους πιλότους μαχητικών αεροσκαφών. Μία ταινία που θα είναι κάτι μεταξύ Top Gun και των καλύτερων καταδιωκτικών σκηνών που έχουμε δει σε όλα τα Star Wars. Με την υπόσχεση ότι θα είναι η καλύτερη ταινία του είδους μένει να δούμε αν τα X-Wings θα πάρουν τη θέση του Millennium Falcon στην καρδία μας.

 

Μία ακόμα ταινία χωρίς τίτλο ακόμα (2024)

Δεν τους έφταναν οι 9 παραγωγές που ανακοίνωσαν και έπρεπε να στρογγυλέψουν τον αριθμό με μία ακόμα. Πρόκειται για μία ταινία που δεν έχει τίτλο ακόμα, το σενάριο ακόμα γράφεται και δεν ξέρουμε τίποτα απολύτως εκτός από το ότι θα είναι κάτι με θέμα Star Wars. 

Τελειωμό δεν έχει η καταιγίδα νέων παραγωγών και παρακάτω δειτε στη gallery τι θα δούμε από τη Marvel.

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved