Το Bollywood κάνει τους Σούπερ-Ηρωες να μοιάζουν με Γατάκια

Αθάνατο Ινδικό Σινεμά σε 7 παρανοϊκές σκηνές.

«Το Bollwood είναι μια κινηματογραφική βιομηχανία που για κάποιον αδιανόητο λόγο κόβει εκατομμύρια εισιτήρια» λένε. Αν η προηγούμενη δήλωση είναι κάτι που πιστεύεις, απλά δεν έχεις καταλάβει το μεγαλείο του. Γιατί το Αθάνατο Ινδικό Σινεμά είναι ένα μασάζ για τον εγκέφαλο.Κάτι τόσο εξωφρενικό που παγώνει το κεφάλι και σε στέλνει σε ζεν διαδρομές. Θες δε θες.

Τσέκαρε μερικές σκηνές-θησαυρούς που μαζέψαμε στο σαφάρι των πιο «καμένων» βίντεο εκεί έξω. Μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά θα καταλάβεις γιατί οι δυτικοί super heroes είναι γατάκια μπροστά στους Ινδούς.

Στο Bollywood αδέρφια μου, εκεί όπου όλα τα παρανοϊκά όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

1. Ποιος Superman;

Όπως αναφέρει και το βίντεο, αν ο Superman έβλεπε αυτόν τον τύπο θα γυρνούσε πίσω στον πλανήτη του και θα έκλαιγε σε εμβρυακή στάση με πιπίλα στο στόμα. Σκληρός καρμανιόλης πραγματικά, όχι αστεία.

 

2. Ποιος Arrow;

Τι κάνει ρε ο άνθρωπος για να το κερδίσει το γκομενάκι. Βουνά μετακινεί, από γκρεμούς βουτάει, στον αέρα πετάει σαν αητός με μοναδικό όπλο ένα βέλος. Γατάκι Arrow, μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα.

 

3. Ποιος Μάρκος Λεζές;

Μπορεί o καρατέκα των «The Kopanoi» να είναι larger than life, αυτός εδώ ο άρχοντας όμως ξεπερνάει και τον Λεζέ. Κάτι που κανονικά δεν γίνεται. Έξτρα μπόνους αγάπης για τη χειρονομία Ντικέμπε Μουτόμπο με δαχτυλάκι σε στυλ “Not in my House”.

 

4. Ποιος Batman;

Αυτό εδώ τώρα δεν ξέρω αν είναι αστείο. Παρανοϊκό φαίνεται, αν όχι άρρωστο. Κι όταν λέω άρρωστο, εννοώ ανώμαλο, θλιβερό, μίζερο και βγαλμένο από το βρώμικη φαντασία κάποιου τύπου που τη βρίσκει με λούτρινα κουκλάκια. Δε μιλάμε να κάνει συλλογή, να τα γουστάρει ερωτικά λέμε.

 

5. Ποιος Τσακ Νόρις;

«Έσπασες μπουκάλι μπροστά στη γυναίκα και το παιδί;» αναρωτιέται ο πρωταγωνιστής. «Θα πεθάνεις» μονολογεί. Μετά ακολοθεί slow motion σε στυλ «Οι Δρόμοι της Φωτιάς» και επικό ξύλο με λάμπα δρόμου. Τσακ Νόρις ακούει;

 

6. Κανένας Spiderman

Απλά όμορφα κι ωραία, ο Superman «καρφώνει» τον Spiderman (που τυχαίνει για τις ανάγκες του γυρίσματος να είναι κορίτσι). Μην περιμένεις σκηνές σεξ. Το φλιρτ όμως σε συνδυασμό με τα χορευτικά σίγουρα οδηγεί σε Kama Sutra σκηνικά που δε μας δείχνουν.

 

7. Ποιοι superheroes, τερμάτισε η φάση γενικά!

Δε μπορώ να βάλω σε λογική σειρά αυτά τα πράγματα. Robocop και Magneto αναφορές, χίλια κουμπούρια σε ένα χέρι σαν τη Θεά Κάλι και κάτι κακόμοιροι τύποι που μετατρέπονται α λα Transformers σε γιγάντιο φίδι. Κόμπρα (είσαι μια Κόμπρα) και ειλικρινά δεν περιγράφω άλλο. Κινδυνεύει η ψυχούλα μου από την τρέλα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved