Αγαπάς παραπάνω ένα κρυπτονόμισμα όταν έχει δικό του teaser trailer.

Το «one crypto ring to rule them all» ξέφυγε από τη Μέση Γη και ετοιμάζεται να εκθρονίσει το Dogecoin. Δεν ξέρουμε αν στις μαγικές ιδιότητές του μπορεί να σε κάνει αόρατο ή τερατώδες και μανιακό όπως ο Smeagol, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι το καταστρέφει ούτε η λάβα στο Βουνό του Χαμού.

Αυτή τη στιγμή βέβαια περιμένουμε τη σειρά του Lord of the Rings από την Amazon με μεγάλη ανυπομονησία. Δείτε ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Όταν λοιπόν το Dogecoin ξεκίνησε σαν τρολ κανείς δεν του έδινε πιθανότητες να ανέβει σε τόσο μεγάλο βαθμό, ωστόσο η ενασχόληση του Elon Musk από τη μία και το γλυκούλι σχέδιό του με το σκύλο από την άλλη έκαναν όλο τον κόσμο να στραφεί προς αυτό, φέρνοντάς το στην πρώτη δεκάδα των κρυπτονομισμάτων. 

Το νέο κρυπτονόμισμα εμπνευσμένο από τις ιστορίες του Tolkien ονομάζεται JRR Token, και μαζί με την κυκλοφορία του, βγήκαν προς τα έξω τα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος επενδυτής που ασχολείται με τον κόσμο του crypto.

Μην σε ξεγελάει το γεγονός ότι βασίζεται στις ιστορίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ, το κρυπτονόμισμα JR Tokken έχει έρθει για να μείνει και ενδέχεται να ανοίξει το δρόμο και σε πολλά ακόμα movie franchises στο μέλλον. Το γεγονός ότι έχει τον Billy Boyd (τον κινηματογραφικό Pippin) ως κεντρικό πρόσωπο της διαφήμισής του, σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετές προσδοκίες για να πετύχει.

 

 

Μήπως να άφηνες για λίγο τα βιβλία του Tolkien και να ασχολιόσουν με το κρυπτονόμισμα που απειλεί να κατακτήσει τον κόσμο των ανθρώπων, των ξετικών και τον νάνων;

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved