Τα δάκρυα του Τζίμι Κίμελ για τον γιο που γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά

«Κανένας γονιός δεν πρέπει να αποφασίσει αν αντέχει οικονομικά να σώσει τη ζωή του παιδιού του».

«Γερό να 'ναι και ό,τι να ΄ναι!», συνηθίζει να λέει κάθε εν δυνάμει γονιός.

Την ευχή αυτή στο εξής θα επαναλαμβάνει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση ο διάσημος Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής Τζίμι Κίμελ ο οποίος στις 21 Απριλίου 2017 είχε τη χαρά να δει το γιο του να έρχεται στη ζωή. Τη χαρά της γέννας, διαδέχτηκε μετά από μόλις τρεις ώρες η ανησυχία, καθώς μια νοσοκόμα που παρατήρησε το έντονο μωβ χρώμα του νεογέννητου βοήθησε στο να διαγνωστεί έγκαιρα η σοβαρή καρδιακή πάθησή του.

Εν τέλει, κρίθηκε αναγκαίο να προχωρήσουν σε επέμβαση στην καρδιά, η οποία είχε επιτυχημένη κατάληξη. Πλέον, ο μικρός Μπίλι Κίμελ βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας όπου «τρώει, κοιμάται και τα κάνει πάνω στην αγκαλιά της μητέρας του», όπως τόνισε ανακουφισμένος ο παρουσιαστής.

Την ιστορία την έκανε γνωστή ο ίδιος ο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος εμφανίστηκε συγκινησιακά φορτισμένος στην έναρξη της εκπομπής του και μετά από έναν μονόλογο 13 λεπτών, κατέληξε στο αυτονόητο: «Δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις, δεν έχουν σημασία οι πολιτικές σου πεποιθήσεις, αν είσαι Δημοκράτης ή Ρεπουμπλικανός. Αυτό που έχει σημασία είναι πως κανένας γονιός δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την υγεία του παιδιού του, κανένας γονιός δεν πρέπει ποτέ να βρεθεί στη δύσκολη θέση να αποφασίσει για το αν αντέχει οικονομικά να σώσει τη ζωή του παιδιού του». 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved