Δείτε για πρώτη φορά τον Michael Gandolfini ως νεαρό Tony Soprano

Σε ένα καταιγιστικό trailer η Warner Bros παρουσίασε ταυτόχρονα ό,τι πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2021, αλλά εμείς σκεφτόμαστε μόνο το The Many Saints of Newark.

Για να μην αδικήσουμε εντελώς τις υπόλοιπες παραγωγές, μέσα στο 2021 θα δούμε μεταξύ άλλων το νέο Dune, ένα ακόμα Suicide Squad κι ένα remake του Space Jam με τον LeBron James αυτή τη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Όμως όλα αυτά ωχριούν μπροστά στην ανυπομονησία που έχει δημιουργήσει στους οπαδούς της, ίσως καλύτερης σειράς όλων των εποχών, για το prequel της.

 

 

Φυσικά μιλάμε για το The Many Saints of Newark που θα δείχνει πως ξεκίνησαν οι Sopranos. Στο trailer βλέπουμε για λίγο τον πραγματικό γιο του James Gandolfini, Michael να υποδύεται τον νεαρό Tony Soprano φορώντας ένα denim sherpa jacket και να αρπάζεται με κάποιον από τον γιακά, σε μία κλασική για Tony Soprano σκηνή. Το σενάριο και η παραγωγή είναι, όπως και στη σειρά, του David Chase, άρα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι τα υψηλά standards των Sopranos θα διατηρηθούν και η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου στο HBO max. Στο prequel θα πρωταγωνιστούν οι Leslie Odom Jr., Vera Farmiga, Jon Bernthal και φυσικά ο Ray Liotta σε ένα μεγάλο comeback. 

 

 

Από όταν ανακοινώθηκε ότι ετοιμάζεται το The Many Saints of Newark η ανυπομονησία τροφοδοτήθηκε με πληροφορίες που έρχονταν με το σταγονόμετρο και αποκορύφωμα το reunion των συντελεστών σε ένα φιλανθρωπικό podcast πριν από ένα μήνα περίπου. Μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη που θα λυθούν όλες μας οι απορίες προλαβαίνουμε να δούμε ακόμα μία φορά το Sopranos.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved