Οι Sopranos ξανασυναντιούνται και αυτή τη φορά στόχος δεν είναι η οικογένεια Lupertazzi

Οι ηθοποιοί και συντελεστές της, ίσως καλύτερης σειράς όλων των εποχών, κάνουν ένα τηλεοπτικό reunion για να στηρίξουν τις οικογένειες των πυροσβεστών που έχουν ανάγκη. 

Οι πυροσβέστες είναι από τις πιο ευάλωτες κατηγορίες εργαζομένων που μάχονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας (Στις ΗΠΑ το αντίστοιχο ΕΚΑΒ και οι Πρώτες Βοήθειες συνηθίζεται να υπάγονται στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες) και γι’αυτό οι άνθρωποι πίσω από το Sopranos ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν αυτούς και τις οικογένειές τους.

 

 

Η οργάνωση Friends of Firefighters ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11/9 με σκοπό να στηρίξει τους τραυματίες και τις οικογένειες όσων χάθηκαν με αυτοθυσία απεγκλωβίζοντας ανθρώπους από τα χαλάσματα. Η συνάντηση θα είναι κάτι σαν skype call, αφού η πανδημία δεν επιτρέπει να γίνει διά ζώσης η εκδήλωση. Η διάρκεια της συνάντησης θα είναι περίπου δύο ώρες και θα μεταδοθεί απευθείας μέσω live streaming. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα λάβουν μέρος σε αυτό τον ιδιότυπο τηλεμαραθώνιο θα είναι οι Steve Buscemi, Lorraine Bracco, David Chase, Edie Falco, Michael Imperioli, Robert Iler, Drea de Matteo, Vincent Pastore, Tim Van Patten, Steve Schirripa, Jamie-Lynn Sigler, Maureen Van Zandt, Steven Van Zandt και Terence Winter, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού γύρω από τον μύθο των Sopranos και επίσης θα αναγνώσουν ένα ανέκδοτο σενάριο το οποίο θα ετοιμάσει ειδικά για τον φιλανθρωπικό σκοπό ο δημιουργός της σειράς David Chase.

 

 

Ο Steve Buscemi είναι εθελοντής πυροσβέστης της Πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης (FDNY) και μάλιστα είχε επιστρατευτεί αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου και δήλωσε πως νιώθει πολύ περήφανος που όχι μόνο θα συναντηθεί μετά από καιρό με τους αγαπημένους του φίλους και συναδέλφους, αλλά και γιατί θα στηρίξει το πολύτιμο έργο της οργάνωσης Friends of Firefighters.

 

 

Αυτό θα είναι το δεύτερο reunion των Sopranos μετά από εκείνο του που έκαναν πέρσι με αφορμή τα 20 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς και θα είναι μία γεύση για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Τον προσεχή Μάρτιο θα προβληθεί μέσω του HBO η ταινία prequel των Sopranos, "The Many Saints of Newark". Στην ταινία αυτή θα συμμετέχουν πολλοί από το cast της τηλεοπτικής σειράς και αναμένεται να απαλύνει το στερητικό σύνδρομο που προκάλεσε σε εκατομμύρια τηλεθεατές ένα από τα πιο αινιγματικά φινάλε όλων των εποχών.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα ώρα Νέας Υόρκης την ερχόμενη Παρασκευή μέσω του καναλιού του Τiltify στo Twitch.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved