Το TriceraTACO είναι ό,τι πιο καμένο έχουν δει τα μάτια μας εδώ κι αιώνες

Θήκη για tacos σε σχήμα δεινόσαυρου, τι δεν καταλαβαίνεις;

Πριν ακόμα σκάσει μύτη το πρώτο Jurassic Park το κόλλημα που είχαμε πιτσιρικάδες με τους Δεινόσαυρους ήταν δεδομένο. Μάλιστα κυκλοφορούσε και ένα παιδικό περιοδικό αφιερωμένο εξ ολοκλήρου σε αυτούς, στο οποίο είχαμε γίνει πρακτικά συνδρομητές. Ω ρε απογεύματα με Τυραννόσαυρους και Βροντόσαυρους, μιλάμε για μεγαλεία! Βέβαια ο πιο συμπαθητικός από όλους πρέπει να ήταν ο Τρικεράτοπας που θύμιζε διασταύρωση γιγαντιαίου ρινόκερου με φάτσα από κατοικίδιο παπαγαλάκι και κέρατα συζύγου νυμφομανούς γυναίκας.

img 0852 tricerataco pkg 300dpi.jpg 09 08 16 1

Οπότε αν είσαι τρομερά καμένος και έχεις μια διεστραμμένη φαντασία όσον αφορά το marketing τι κάνεις; Το TriceraTACO κάνεις, το πιο παρανοϊκό gadget που έχουν αντικρίσει τα ματάκια μας εδώ και μήνες με άλλα λόγια.

tricerataco mesa

Μη ρωτάς πολλά πολλά, τα βλέπεις τι είναι. Μια θήκη για tacos σε σχήμα Τρικεράτοπα είναι. Γιατί τι άλλο μπορεί να θέλει ένα πιτσιρίκι από το να μπουκώνει το αγαπημένο του junkfood και να το αφήνει για λίγο στη θήκη, όπως ο μπαμπάς αφήνει το τσιγάρο στο τασάκι, ώστε να παίξει λίγο videogames με το τηλεχειριστήριο όσο καταπίνει τη μπουκιά του; Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε ή μάλλον να προτείνουμε στην κατασκευάστρια εταιρεία KidsFunware είναι το εξής: μάγκες αν θέλετε να πιάσετε και πελατολόγιο στα βαλκάνια κάντε το ίδιο αλλά με προδιαγραφές για σουβλάκια. Ευχαριστούμε για το χρόνο σου φίλε αναγνώστη πάμε τώρα να κάνουμε μια αλλαγή εγκεφάλου διότι μόλις κάηκε και το τελευταίο του κύτταρο.    



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved