«Κορίτσι, έχεις ξεχάσει ανοιχτό το φερμουάρ»

Φαντάζεσαι τις γυναίκες να φορούν τα νέα jeans της Levi’s;

Να λοιπόν και κάτι το οποίο δεν περιμέναμε. Έχουμε δει διάφορα στη μόδα τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό πιθανότατα τα ξεπερνά όλα. Η Vetements ένωσε τις δυνάμεις της με την Levi’s, για να δημιουργήσουν μαζί τα πρώτα γυναικεία jeans  με φερμουάρ στον πισινό. Ναι παιδιά, αυτά τα παντελόνια όντως υπάρχουν.

landscape 1492080879 vetementsxlevis

Στην πρώτη σκέψη νιώθεις έναν μικρό ενθουσιασμό. Φαντάζεσαι τις κοπέλες να τα φορούν στους δρόμους, στα μετρό, στα γραφεία. Αν μέχρι τώρα έκανες σκέψεις για το τι μπορεί να φορούν από μέσα, τώρα νιώθεις πως με το φερμουάρ η απάντηση κρύβεται μία ανάσα μακριά. Δεν ξέρουμε ποιες είναι οι τάσεις της μόδας που οδήγησαν στην κατασκευή τους, αλλά πιστεύουμε πως όλα τα μεγάλα κεφάλια μαζεύτηκαν πάνω από ένα τραπέζι και είπαν «να μια καλή ιδέα για να κολάσουμε περισσότερο τους άντρες».  Πάντως, εντελώς πληροφοριακά, η Έλενα Κρεμλίδου (σ.σ.: την θυμάσαι, γιατί δεν ξεχνιέται) δήλωσε μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM ότι τα φοράει. Οπότε αυτή η δήλωση και μόνο μας δίνει κουράγιο ότι θα ακολουθήσουν κι' άλλες το παράδειγμά της.

42506 1 og

Στο κομμάτι του σεξ πάντως θα είναι σίγουρα βολικό. Ειδικά σε κάτι καταστάσεις που γίνονται σε clubs, μπαρ και στα στενάκια της Αθήνας. Δεν χρειάζονται καν να βγουν ρούχα. Κατεβάζεις φερμουάρ και κάνεις την δουλειά σου σαν κύριος. Και μετά ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Καλώς τα δεχτήκαμε. Και ας ελπίσουμε ν’ αντέξουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved