Η Έλενα Κρεμλίδου έχει αυτό το θεσσαλονικιώτικο κάτι

Και πολύ μας αρέσει.

Το Ελενάκι το γνώρισα πρώτη φορά από τη συχνότητα του τηλεοπτικού ΣΚΑΙ. Να μας συμπαθάς φιλαράκο για το υποκοριστικό που χρησιμοποιώ αλλά με κάποια κορίτσια η πολλή συνάφεια μου φέρνει οικειότητα. Ξέρεις πόσες ώρες το έχω παρακολουθήσει εγώ το Ελενάκι σε τηλεόραση και ραδιόφωνο;

Σαν κοριτσάκι τσαχπίνικο μιλάει και δεν ξέρεις αν είναι ή δεν είναι 20 χρονών. Την ακούς δίπλα στον Βαγγέλη Περρή και λες έφερε ο τύπος την πιτσιρίκα ανιψιά την ΠΑΟΚτζού στο studio. Ύστερα την βλέπεις δίπλα στον άρχοντα του τρολαρίσματος, τον Πασά, και λες δεν παίζει να είναι το πιτσιρικάκι που ακούω στο ραδιόφωνο αυτό με την καμία!

 

A post shared by Elena Kremlidou (@elena_mariposa) on

Διότι φίλος η Έλενα η Κρεμλίδου κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με σκοπό να την κατακτήσει. Με το στυλάκι της, την τσαχπινιά της και τους γλουτούς της που κανονικά τους βρίσκεις μόνο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Μιλάμε για πρώτης τάξεως Λολίτα όχι αστεία. Είναι τυχαίο που της στέλνουνε κάθε μέρα πρόταση γάμου στην εκπομπή την πρωινή; Και οι 32 χιλ. followers στο instagram; Τυχαίο και αυτό; Όχι φίλος, δεν έτυχε, πέτυχε!

Το παρατσούκλι της είναι mariposa που στα ισπανικά θα πει πεταλούδα. Γάντι της πάει με την τσαχπινιά που κουβαλάει. Και ξέρεις κάτι ρε συ Έλενα, στο λέω ανοιχτά: με τέτοια φωνή, τέτοια γλύκα και το τέτοιο κορμί το μόνο πράγμα που μπορεί να έρθει στο μυαλό μας είναι η αμαρτία. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved