Θα έπαιζες ένα μονάκι στη μπασκέτα που έμαθε ο Kobe Bryant;

Άγνωστο αν η μπασκέτα που έπαιζε ως παιδί έχει μαγικές ιδιότητες, αλλά σίγουρα θα πιάσει μια μαγική τιμή

Μετά τον άδικο χαμό του Black Mamba, ό,τι έχει να κάνει με τη σύντομη ζωή του αποκτά μαγική αξία. Πριν από λίγες εβδομάδες το σπίτι στο οποίο πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Pennsylvania, πωλήθηκε για $810000. Στην αυλή του σπιτιού βρισκόταν και μια μπασκέτα για μονάκια την οποία ο αγοραστής του σπιτιού προτίμησε να την ανταλλάξει με μια έκπτωση στην τιμή του σπιτιού. 

Ο πρώην κάτοχος του σπιτιού απευθύνθηκε στον οίκο δημοπρασιών Sales by Helen για να τη δημοπρατήσει. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ακριβής εκτίμηση για την τιμή που μπορεί να πιάσει η μπασκέτα στην οποία ο Kobe έμαθε τα πρώτα του άλματα, αλλά οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας ελπίζουν σε εξαψήφιο νούμερο. Καθόλου φιλόδοξη εκτίμηση, αφού μπάλες και φανέλες με την υπογραφή του πλέον αξίζουν το βάρος τους σε χρυσάφι, με κορυφαίο και πιο ακραίο παράδειγμα του πυρετού για ό,τι έχει αγγίξει το χέρι του αδικοχαμένου μπασκετμπολίστα, ένα υπογεγραμμένο κομμάτι από το παρκέ του Staples Center, όπου και έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στο ΝΒΑ, πωλήθηκε στην αστρονομική τιμή των $600000.

Ο εκπρόσωπος του οίκου δημοπρασιών δήλωσε ότι μαζί με την μπασκέτα θα βγουν στο σφυρί και άλλα αντικείμενα του Bryant από τα νεανικά του χρόνια. Μπάλες από τα κολεγιακά του χρόνια στους Blue Devils, ένα τεύχος του Sports Illustrated με τον Michael Jordan και ένα παιδικό βιβλίο πάνω στο οποίο έχει χειρόγραφες σημειώσεις του μικρού Kobe.

Για όποιον ενδιαφέρεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη οι προσφορές ανοίγουν τις προσεχείς εβδομάδες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved