Στο νέο «Space Jam» ο LeBron James πρέπει να σώσει τον γιο του

Μάθαμε ποια είναι η σύνοψη του «Space Jam: A New Legacy» και σας την παρουσιάζουμε.

Ήταν το 1996 όταν ο Michael Jordan έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα παρκέ προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε έναν αγώνα μπάσκετ με συμπαίκτη των Bugs Bunny, τον Daffy Duck και τα υπόλοιπα Looney Tunes. Εκεί που τα έβαλε κόντρα σε διάσημους αντιπάλους του στο NBA οι οποίοι όμως είχαν τη μορφή τεράτων.

Θυμάσαι ποιοι NBAers ήταν στους Monstars του 1996;

 

 

Στο σίκουελ της θρυλικής ταινίας η οποία έχει ημερομηνία προβολής στις 16 Ιουνίου 2021, τη θέση του Air Jordan παίρνει ο φετινός MVP των NBA Playoffs, LeBron James, ο οποίος βρίσκεται παγιδευμένος σε έναν ενδιάμεσο κόσμο και έχει ως αποστολή να σώσει τον γιο του «Bronny» (Ceyair J. Wright) ο οποίος βρίσκεται στα χέρια του villain, Al G (Don Cheadle). Προκειμένου να τα καταφέρει θα προκαλέσει τον Al G σε έναν αγώνα μπάσκετ παρέα με τον Bugs Bunny και την υπόλοιπη παρέα του.

Η δουλειά του ωστόσο δεν θα είναι εύκολη, καθώς ο Al G έχει στην ομάδα του ψηφιακές version κορυφαίων παικτών από το ΝΒΑ και WNBA. Για να έχετε μια εικόνα, αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι του LeBron και των Looney Tunes:

 

 

Βέβαια ακόμα κρυφή ελπίδα όλων είναι στο τέλος της αναμέτρησης σαν άλλος Bill Murray να κάνει μια κρυφή εμφάνιση και να κλέψει την παράσταση.

Αναμένουμε…

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved