Αν δεν το ‘χεις με τις λίστες, σίγουρα το ‘χεις να κερδίζεις κάθε φορά που πηγαίνεις σούπερ μάρκετ

Αν ζεις μόνος σου, τότε πιθανότατα η επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ της περιοχής σου, αποτελεί εβδομαδιαία ή όπως συμβαίνει στη δική μου περίπτωση, ακόμη και καθημερινή υπόθεση. Διότι αν δεν το ‘χεις με τις λίστες και την οργάνωση, μετά το γραφείο, την τηλεργασία ή τη σχολή κάνεις συνήθως ένα πέρασμα από ένα σούπερ μάρκετ για να προμηθευτείς με τα απαραίτητα για το πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό ή την περιποίησή σου.

Το γεγονός ότι είσαι τόσο συχνός πελάτης, βέβαια, μπορεί να έχει και τα καλά του. Διότι ενδέχεται να μην το ‘χεις με τις λίστες, τα χαρτάκια και την οργάνωση, αλλά μπορεί να το ‘χεις με την τεχνολογία και συγκεκριμένα, με το να κερδίζεις. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στη δική μου περίπτωση.

Θέλω να κάνω τις δουλειές μου με μία κίνηση, θέλω να έχω τα πάντα στο κινητό μου και να μην τρέχω να φτιάχνω χειρόγραφες λίστες με τα ψώνια μου, να βρίσκω κάρτες και κουπόνια ή να ψάχνομαι συνέχεια με τους πόντους. Όταν έμαθα, λοιπόν, ότι υπάρχει μία εφαρμογή που αν την κατεβάσεις εξοικονομείς χρήματα, τσεκάρεις όποτε το θελήσεις κάθε σου αγορά, βρίσκεις αποκλειστικές εκπτώσεις σε προϊόντα σε εβδομαδιαία βάση και συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, έσπευσα να την κατεβάσω! Ο λόγος για το καινοτόμο και δη digital πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus.

 

lidl 02

 

Το ‘χεις και εσύ να κερδίσεις τα 500€

Το γεγονός ότι το Lidl Plus εκτοξεύτηκε μέσα σε λίγες μόλις ημέρες στην πρώτη θέση στην κατηγορία «Κορυφαίες Εφαρμογές» τόσο στο App Store όσο και στο Google Play στην Ελλάδα, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Όλοι ήθελαν να το έχουν!

Έκανα, λοιπόν, κι εγώ download την εφαρμογή και φτιάχνοντας έναν λογαριασμό, απέκτησα άμεσα την προσωπική μου ψηφιακή κάρτα και μαζί, πρόσβαση σε κουπόνια προσφοράς, στα ψηφιακά φυλλάδια Lidl και στα ηλεκτρονικά αντίγραφα αγορών. Έτσι, κάθε φορά που πηγαίνω σούπερ μάρκετ, ξέρω πως έχω τα πάντα στο χέρι μου (συγκεκριμένα στο smartphone μου) και κυρίως, ότι βγαίνω -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- κερδισμένος.

Διότι πέρα από τα πλεονεκτήματα που σου ανέφερα, δηλαδή το ότι δεν χρειάζεται να έχεις πια μαζί σου πλαστικές κάρτες, να μαζεύεις πόντους μπας και κερδίσεις στο μέλλον καμιά δωροεπιταγή και φυσικά, το ότι βρίσκεις προϊόντα που θέλεις σε ακόμη καλύτερες τιμές, αν είσαι συχνός πελάτης, σου δίνεται επίσης η ευκαιρία να κερδίσεις 500 ευρώ (ναι, 500) μέσω ενός νέου διαγωνισμού για αγορές. Για την ακρίβεια, το Lidl Plus, χαρίζει συνολικά 50.000 ευρώ για αγορές στα καταστήματα Lidl σε 100 συχνότερους πελάτες τους! Σε περίπτωση ισοβαθµίας ο νικητής αναδεικνύεται µετά από κλήρωση.

Πώς θα κερδίσεις; Τα πράγματα είναι απλά. Από την 1η Οκτωβρίου έως τις 13 Δεκεμβρίου, αν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης του Lidl Plus, μπορείς να διεκδικήσεις 500 ευρώ. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να σκανάρεις κάθε φορά που κάνεις μια αγορά την προσωπική σου ψηφιακή κάρτα στο ταμείο. Όσο περισσότερες αγορές κάνεις, λοιπόν, τόσο ανεβαίνει η βαθμολογία σου στη λίστα των πιο πιστών πελατών και τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις.

 

Ακόμη και αν δεν το ‘χεις με τις λίστες για τα ψώνια και καταλήγεις να περνάς κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα από το σούπερ μάρκετ… γιατί όλο και κάτι ξεχνάς να πάρεις, σίγουρα τώρα το ‘χεις και εσύ να κερδίζεις. Να θυμάσαι απλώς ότι αν δεν το κατεβάσεις, δεν το ‘χεις! Κάνε, λοιπόν, download και εσύ το Lidl Plus στο κινητό σου, δες εδώ πώς θα το χρησιμοποιείς βήμα-βήμα και κάνε τις εξορμήσεις σου στο σούπερ μάρκετ πιο digital, περισσότερο συμφέρουσες και κυρίως, μελλοντικά «κομμένες και ραμμένες» στις δικές σου ανάγκες. Όλα αυτά χωρίς πόντους και χωρίς πλαστική κάρτα. Πίστεψέ με, αφού το ’χω εγώ, σίγουρα το ‘χεις και εσύ!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved