Τα πιο horror καλοκαίρια που πέρασαν από τις οθόνες μας

Ταινίες τρόμου και καλοκαίρι πάνε εξαιρετικά μαζί.

Οι μανιακοί δολοφόνοι με τα πριόνια, τα ζόμπι και τα φαντάσματα, όλα αυτά, κάτι παθαίνουν τα καλοκαίρια και βγαίνουν σεργιάνι τον Αύγουστο και μας κάνουν, εκτός από το να περνάμε καλά στο σπίτι με καλή παρέα, να τρέμουμε από το φόβο μας και να τρώμε τα νύχια μας με αγωνία μέσα στον καύσωνα, κάτω από τη θαλπωρή του αγαπημένου μας κλιματιστικού.

Είναι τα horror movies που αγαπήσαμε και όλα για κάποιο λόγο εκτυλίσσονται το καλοκαίρι. Εμείς μαζέψαμε εδώ τα πιο σημαντικά και τα πιο τρομακτικά και σας τα δίνουμε στο πιάτο για να δοκιμάσετε τις αντοχές σας στο αίμα και στην αγωνία.

Τώρα που μάλλον βρίσκεσαι ακόμη σε διακοπές και δεν έχεις τι να κάνεις τις νύχτες, εμείς σου βρήκαμε μία πολύ καλή ασχολία.

Για να δούμε όμως ποια είναι τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά Horror movies:

  1. Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι

Μια παρέα τεσσάρων φίλων χτυπούν και σκοτώνουν έναν άνθρωπο στο δρόμο, μετά από ατύχημα με το αμάξι τους. Τους πιάνει πανικός και αποφασίζουν να ρίξουν το πτώμα στη θάλασσα και να μην ξαναμιλήσουν ποτέ γι`αυτό. Ένα χρόνο μετά, όλοι τους συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους, μέχρι που μία κοπέλα από την παρέα θα λάβει ένα σημείωμα που γράφει: Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι κι ο τρόμος ξεκινάει.

Είναι ο George Romero ο γνήσιος πατέρας του horror;

 
  1. Texas Chainsaw Massacre

Το Texas Chainsaw Massacre θεωρείται και δικαίως ως μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών.  Aποτελεί την συγκλονιστικότερη στιγμή στην ιστορία του σινεμά τρόμου.

 
  1. Midsommar

Η ταινία εξελίσσεται στην Σουηδία, εκεί όπου ένα νεαρό ζευγάρι Αμερικανών επισκέπτεται μια μικρή επαρχιακή πόλη στην οποία ζουν φίλοι τους, για να παρακολουθήσουν ένα τοπικό φεστιβάλ. Αυτή η ειδυλλιακή εμπειρία μετατρέπεται σταδιακά σε έναν βίαιο και αρκετά περίεργο διαγωνισμό που δημιουργείται από μια τοπική παγανιστική αίρεση.

Unhinged: Η νέα ταινία του Russell Crow μας ψήνει στεγνά

 
  1. Jaws

Η γνωστή ταινία τρόμου, όπου ένας καρχαρίας αναστατώνει τους λουόμενους μιας παραλιακής πόλης αλλά και τους... θεατές.

 
  1. Friday the 13th

Βλέπουμε τον αγαπητό Jason, με τη μάσκα του χόκεϊ και το ‘ροπαλακι’ του να τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά καλοκαιριάτικα. Ότι καλύτερο για να ουρλιάξεις από φόβο μέσα στην καλοκαιρινή νύχτα.

Η δεύτερη ταινία Extraction είναι γεγονός

 

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικές από τις αφίσες των θρυλικών ταινιών όταν πρωτοβγήκαν στις αίθουσες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved