Οι άνθρωποι συνεχίζουν να γδύνονται

Ο αριθμός των γυμνιστών μεγαλώνει και φυσικά υπάρχει λόγος.

Υπάρχει πιθανότητα και εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το κείμενο να είσαι γυμνός ή γυμνή. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό. Δεν είσαι ο μόνος και δεν είσαι η μόνη που εργάζεται ή απλά στοχάζεται χωρίς ρούχα. Για την ακρίβεια, στη Βρετανία οι άνθρωποι που προτιμούν να περιφέρονται γυμνοί μέσα στο σπίτι τους αυξήθηκαν κατά 100% τους τελευταίος μήνες. 

Τι συμβαίνει με το revenge porn στην Αγγλία;

Όπως ήδη θα κατάλαβες, σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το lockdown που «πάγωσε» τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, το British Naturism είδε 210 άτομα να γίνονται μέλη, υποστηρίζοντας ανακάλυψαν ένα νέο πάθος, αυτό του να κυκλοφορούν όπως τους έφερε στη ζωή η μητέρα τους. H Emily Ratajkowski πάντως δεν περίμενε καμία πανδημία για να βγάλει τα ρούχα της.

Μπορεί οι περισσότεροι να είναι γυμνιστές μόνο μέσα στο σπίτι τους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν συμμετέχουν σε μαθήματα yoga με τη βοήθεια της κάμερας ή συναντήσεις για καφέ, πάλι μέσω του διαδικτύου. Η Pam Fraser, πρέσβειρα του British Naturism, με μία γυμνή της ανάρτηση στο Instagram, μας κάνει γνωστό πως αγαπάει το να μην χρειάζεται να ντύνεται κάθε πρωί και δεν έχει ρούχα για πλύσιμο.

Ποιοι είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα σε τέτοιες συνήθειες;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved