Είναι επίσημο: Το νέο Mad Max θα επικεντρωθεί στην Furiosa

Ο George Miller μίλησε και ήδη πανηγυρίζουμε.

Παρότι ο Tom Hardy έκανε εκπληκτική δουλειά με το Fury Road φέρνοντας και πάλι τον μεγαλύτερο post-apocalyptic ήρωα στο προσκήνιο, η αλήθεια είναι ότι χωρίς την Charlize Theron δεν θα είχαμε μυηθεί στη σπουδαία γνωριμία μας με την Furiosa. Το κορίτσι που έκλεψε την παράσταση.

 

 

Και παρότι ο κόσμος ήθελε ήδη μία ξεχωριστή ταινία πέρα από το saga του Max, ο ίδιος ο George Miller δήλωσε πως η επόμενη ταινία θα λειτουργήσει ως prequel και θα εστιάσει στην ιστορία της Furiosa σε νεότερη ηλικία. «Πίστευα πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε CGI για να κάνουμε την Furiosa να δείχνει πιο νέα στο πρόσωπο της Charlize, αλλά τελικά δεν νομίζω πως έχουμε φτάσει ακόμη σε τέτοιο επίπεδο» δήλωσε ο διάσημος σκηνοθέτης στη New York Times. Οπότε η αποστολή του είναι να βρει μία ηθοποιό τουλάχιστον 15 με 20 χρόνια νεότερη και αρκετά badass στα μάτια του κόσμου ώστε να μπορέσει να αντικαταστήσει επάξια την Theron.

Ο Miller θα ξεκινήσει την αναζήτηση για ηθοποιό με τον σεναριογράφο Nick Lathouris, αφού λήξει η πανδημία. Ας ελπίσουμε να μην διαρκέσει πολύ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved