Margot Robbie και Christian Bale ενώνουν το υποκριτικό τους ταλέντο

Και εμείς ανυπομονούμε να τους δούμε μαζί στην νέα ταινία του David O. Russell.

Αν έχεις δει το Fighter, το Linings Playbook και το American Hustle, τότε μπορείς να ενθουσιαστείς χωρίς κανένα περιορισμό. Ο David O. Russel, στη νέα του ταινία μετά το 2015 και το Joy, θα έχει μαζί του την Margot Robbie αλλά και τον ειδικό στις μεταμορφώσεις Christian Bale. Και οι δύο ηθοποιοί είχαν μια γεμάτη από ταινίες χρονιά και μετά τις επιτυχίες τους είναι έτοιμοι να προσθέσουν άλλη μία σε αυτές.

H Margot Robbie είναι η απόδειξη πως οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bale θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Russell. Για το Fighter, μάλιστα, είχε κερδίσει το Academy Award. H Margot Robbie κέρδισε και εκείνη πρόσφατα το δικό της βραβείο για την ταινία Bombshell και οι δυο τους μοιάζουν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Γιατί το λέμε αυτό;

O Bale έχει πάρει μέρος τα τελευταία χρόνια σε ταινίες όπως το The Big Short, Vice και Ford v Ferrari, ταινίες οι οποίες βρέθηκαν στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες τη χρονιά που κυκλοφόρησαν.

Όσο για την αυστραλιανή ηθοποιό, πήρε μέρος τα τελευταία χρόνια στο Once Upon a Time… in Hollywood του Quentin Tarantino, στο Bombshell και φυσικά στο Birds of Prey.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ο Matthew Budman (American Hustle, Joy) θα είναι ο παραγωγός και πως ο Russell θα βασιστεί σε δικό του σενάριο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved