Η Margot Robbie είναι η απόδειξη πως οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές

Την αποθεώνουμε μέσα από 15 φωτογραφίες.

Για το κορίτσι από την Αυστραλία, έχω μονάχα μία ερώτηση να της απευθύνω: «Ρε Margot Robbie, ειλικρινά τώρα, έχεις μετρήσει ποτέ τα εγκεφαλικά που έχεις μοιράσει στο πέρασμά σου;». Διότι, πραγματικά, πρέπει να έχει αφήσει κόσμο και κοσμάκι σεκό στο δρόμο της. Να σου θυμίσω μονάχα αυτή τη σκηνή από το «Wolf of Wall Street» που παραλίγο να μας στείλει στο νοσοκομείο.

margot gif 1

Δεν ήταν μόνο αυτή όμως. Είναι κάθε μα κάθε φορά που γυρνάει το πρόσωπο (και το διαολεμένο κορμί της) προς την κάμερα. Ξανθιές κούκλες υπάρχουν πολλές δε λέω, αμφιβάλλω όμως ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει στο Χόλυγουντ ολόκληρο άλλη ξανθιά που θα μπορούσε να συγκριθεί μαζί της. Και μας φαίνεται απόλυτα λογικό που αποφάσισαν να την βάλουν στο καστ για την ταινία με τη ζωή του Χιου Χέφνερ. Μαντεύουμε πως θα παίξει την Κρύσταλ Χάρις. Μάλλον.

Ακόμα κι όταν προσπαθούσε να μας εξηγήσει τα πολύπλοκα οικονομικοτεχνικά παιχνίδια του αμερικάνικου χρηματιστηρίου στο «Big Shot», και παρότι δεν καταλαβαίναμε Χριστό, εμείς την προσέχαμε λες και μας παραδίδει μαθήματα ζωής.

Το πιο σπουδαίο από όλα δε, είναι πως εκτός από ένα πανέμορφο θαύμα που μεταμορφώθηκε σε γυναίκα, το ταλέντο δεν της λείπει –με συνεπές αποτέλεσμα όταν την αναφέρουμε σε κινηματογραφικές συζητήσεις, να νιώθουμε ανακούφιση που τα κορίτσια της παρέας δε θα σκεφτούν κατευθείαν (αλλά λίγο μετά) τη λέξη «λιγούρια».

Tην αποθεώνουμε σε 15 φωτογραφίες γιατί της αξίζει. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως! Κάποιες από αυτές μπορεί να σου προκαλέσουν ντουβρουτζά. Προχώρα προσεκτικά.Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies