Από σήμερα θα παρακαλάς να αναλάβεις τον ρόλο του ψήστη

Με αυτόν τον φούρνο καμιά δεν θα μας ξαναπεί ανεπρόκοπους. 

Το να μαγειρεύεις για τους φίλους σου είναι μια πολύ όμορφη κίνηση. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, πολλές φορές βαριέσαι και δεν το κάνεις. Αντιθέτως, βάζεις άλλους να το κάνουν για σένα. Το θέμα είναι πως τους έχεις καλέσεις το σπίτι σου και αυτή δεν είναι συμπεριφορά οικοδεσπότη και το ξέρεις πολύ καλά. Για το λόγο αυτό, ήρθε η ώρα να επανορθώσεις και πρέπει να το κάνεις σωστά και υπάρχει μόνος ένας τρόπος για να το καταφέρεις. Δες ποιος είναι αυτός:

Με την Noori Modular μπορείς να κάνεις πολλά. Από μπάρμπεκιου μέχρι ψήσιμο πίτσας. Αυτό που την κάνει ιδιαίτερη, είναι πως σου δίνει την ευκαιρία να ψήσεις με τον παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας δηλαδή τα ξύλα που θα έχεις μάλλον κάτω από το κάλυμμα του αυτοκινήτου. Εκτός και αν είσαι όντως από αυτούς που έχουν το κάλυμμα για το αυτοκίνητο.

Δες τι είχαμε γράψει για τον κινητό φούρνο που σε εφοδιάζει με πίτσα όλες τις ώρες

Η ψησταριά-φούρνος είναι διασπώμενη και σου επιτρέπει να κάνεις όποια μετατροπή σε βολεύει και σε ευχαριστεί. Επίσης, ο σχεδιασμός της που μοιάζει με σφαίρα, σου προσδίδει και ένα στυλ. Την επόμενη φορά, θα είσαι εσύ που θα αναλάβεις το ψήσιμο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved