Πέντε βιβλία του Λιακόπουλου που πρέπει να αγοράσει η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία χθες

Αν δεν έχεις τους ΕΛ στο πλευρό σου, δεν θα κατακτήσεις το διάστημα.

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ευχάριστη για τρεις κατηγορίες ανθρώπων: τους Παναθηναϊκούς (νίκη στο μπασκετικό ντέρμπι), τους φαν Νίκου Χατζηνικολάου (επιστροφή στην τηλεόραση) και τους χρήστες του τουϊτερ («γλέντι» με το #greeknasa).

Αν ανήκεις στις δύο πρώτες, μπορείς να αποχωρήσεις, γιατί εδώ θα μιλήσουμε για διάστημα, σύμπαν, διαστημόπλοια και τον Αλέκο Φλαμπουράρη να παριστάνει τον Μπρους Γουϊλις.

Μπορεί η ιδέα για την ίδρυση της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας (επίσημα: Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών) να μην είναι φρέσκια, μπορεί να είχαμε ακούσει και για τη δημιουργία κοσμοδρομίου στην Καλαμάτα, το περίφημο Κέιπ «Καλαματάβεραλ», ωστόσο χθες ο Νίκος Παπάς, έκανε ένα μικρό βήμα για την κυβέρνηση και ένα μεγάλο για το ελληνικό έθνος.

Διαστημική Υπηρεσία, λοιπόν. Και καθώς σε λίγα χρόνια το ελληνικό Enterprise θα ταξιδεύει στο γαλαξία, καλό είναι να μνημονεύουμε τον άνθρωπο που πίστεψε πριν από όλους στο πρότζεκτ, το Δημοσθένη Λιακόπουλο.

Για να είμαστε δίκαιοι, Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία χωρίς βιβλία του Λιακόπουλου δεν μπορεί να σταθεί. Είμαστε σίγουροι ότι ο Καρανίκας έχει ήδη τηλεφωνήσει για να παραγγείλει και τα 106 πονήματα που φέρουν την υπογραφή του μεγάλου «Λιακό», παρόλα αυτά αν λείψουν τα παρακάτω πέντε, Υπηρεσία δεν μπορεί να σταθεί - έχει αποφασίσει επ αυτού η Μεγάλη Λευκή στο συνέδριο των εφτά μεγάλων διοικητών πριν 5.000 χρόνια.

liako3dsd

Κάμερα σε μένα.

1. Το τελευταίο ηλεκτρόνιο και ο πολέμαρχος του Θεού

Το στόρι: Liako classic με Ελ, Νεφιλίμ, Αρχαγγέλους και όλη τη μεικτή συνομωσιολογίας εν δράσει. Στο τέλος κατεβαίνει στην αρένα ο Πολέμαρχος του Θεού και καθαρίζει για πάρτι μας.

Η ατάκα: Το «σύστημα» στέλνει λοιπόν τον Πολέμαρχο να αποκαθιστά ισορροπίες σε διάφορα μέρη του σύμπαντος και όταν έλθει η ώρα θα τον στείλει φανερά σε αυτό τον κόσμο, για να «κλείσει το ρεύμα», κοινώς να καταργήσει την εξουσία του Σαμαέλ, όσον αφορά την εξαγωγή του τελευταίου ηλεκτρονίου και να καταργήσει την εξουσία της Λευκής Αδελφότητας.

 

2. Τα μυστικά της Σελήνης

Το στόρι: Ο πραγματικός φυσικός δορυφόρος της Γης ήταν η Λίλιθ. Ο Απόλλωνας όμως πούλησε κάτι οικοπεδάκια στον Όλυμπο και σήκωσε εφταόροφη οικοδομή μπροστά από τη Λίλιθ, τη Σελήνη, που λανθασμένα ως τώρα αναγνωρίζουμε ως δορυφόρο της Γης. Λάδωσε την πολεοδομία, αλλά ο Σαμαέλ τον κάρφωσε.

Η ατάκα: Σκάφη των ΕΛ, μυστικά και ταχύτατα, με την μέθοδο της δημιουργίας της αστρικής πύλης, έφυγαν από την Γη και πήγανε σε μέρη του κόσμου των ονείρων, του ψεύτικου δηλαδή σύμπαντος, πιο παλιά από το ηλιακό μας σύστημα και εκεί δημιούργησαν την Νέα Σελήνη, μακριά από τα μάτια των Νεφελίμ. Η μέθοδος της δημιουργίας της, ήταν η προσφιλής στους θεούς, μέθοδος της Εφαρμοσμένης Αρχιτεκτονικής Προδόμησης.

 

3. Η τεχνολογία του κακού

Το στόρι: Η τεχνολογική εξέλιξη όπως τη γνωρίζουμε είναι «φάκα» του Σαμαέλ για να μας υποτάξει. Ας προβληματιστεί σοβαρά η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία με αυτή τη θέση.

Η ατάκα: Όλη η τεχνολογική έκρηξη που βιώνουμε αποφασίστηκε το 1895 στη Βασιλεία της Ελβετίας στο μεγάλο συμβούλιο των δυνάμεων του Κρόνου. Εκεί, λοιπόν, αποφάσισαν ότι η Λευκή Αδελφότητα θα δώσει, εκτός από συγκεκριμένα κοινωνικά μοντέλα, συγκεκριμένη τεχνολογία, τις θεωρητικές υποδομές της οποίας ήδη είχε εμφυσήσει στο επιστημονικό κατεστημένο των ανθρώπων.

laiko5as

 

4. Ο κόσμος των Ονείρων

Το στόρι: Ετοιμάσου για βαριά, σου μεταφέρω ότι πιάνω από την παράδοση. Ζούμε σε ένα κόσμο εικονικής δημιουργίας, σε ένα μάτριξ, σε ένα συνεχές που μας κάνει να αισθανόμαστε ό,τι αισθανόμαστε. Ο Σαμαέλ και η Λίλιθ, αν και εχθροί, επιθυμούν να το κατστρέψουν.

Η ατάκα: Εδώ υπάρχει θέμα, διότι η Λαμασθού στην παρούσα της κατάσταση δεν μπορεί αυτή, ούτε και οι Μπαχομέχ, αν δεν πάνε να κάνουν τη μεγάλη συγκομιδή, να πάρουν όλη τη ζωική ενέργεια των ανθρώπων. Δεν έχουν τη δυνατότητα σήμερα να καταστρέψουν την πραγματική δημιουργία.

 

5. Οι πολεμιστές της ειμαρμένης και τα μυστικά των Δελφών

Το στόρι: Εδώ η φάση είναι αυτοβελτίωση, με τις επιρροές του Κοέλιο στο έργο του «Λιακό» να γίνονται εμφανείς. Το σχέδιο του θεού ονομάζεται Ειμαρμένη και κάποιοι πρέπει να το υπηρετήσουν ώστε η ανθρωπότητα να αποδεσμευτεί από τα δεσμά του Σαμαέλ. Ποια ελληνική Nasa και ποια διαστημικά προγράμματα; Κανονικό συμπαντικό τριπάρισμα μέσα σε πέντε αράδες.

Η ατάκα: Έτσι επιτρέπεται από τους επτά διοικητές των επτά επιπέδων της Δημιουργίας, αλλά και από τους τοπικούς διοικητές που αναφέρονται και αυτοί σε αρχαία κείμενα , όπως ο δικός μας που ονομάζεται L.R δηλαδή Local Regulator (ΛΕΡΑΣ), να συμβαίνουν μόνο γεγονότα που ελεύθερα ή τυχαία συμβαίνουν και όχι καθοδηγούμενα από το δαιμονικό συνεχές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved