Ο Ράμπο κλείνει τον κύκλο του με νέο «αιματηρό» τρέιλερ

Το μεγάλο φινάλε του ρόλου-συνώνυμου του Silvester Stallone.

Υπάρχουν αυτοί που όταν ακούν Stallone στο μυαλό τους έρχεται ο Rocky Balboa. Μετά όμως υπάρχουν και εκείνοι, των οποίων ο εγκέφαλος ταξιδεύει πέρα από τα γάντια, τις γροθιές και τον Adonis Creed, στα αίματα, τις μυστικές αποστολές και τους θανάτους από κοφτερά μαχαίρια. Για αυτούς ο Sylvester Stallone δεν είναι ο Rocky, είναι ο John Rambo.

 

Για όλους τους φαν του ταλαιπωρημένου πεζοναύτη, του εκπαιδευμένου δολοφόνου που η μοίρα τον έριξε από τις κακουχίες του πολέμου σε μια μικρή κωμόπολη των ΗΠΑ, την οποία και έκανε στάχτη απλά επειδή σε κάποιους δεν άρεσε η φάτσα του στο «First Blood», έχουμε ευχάριστα νέα. Ο αγαπημένος του ήρωας είναι ξανά εδώ.

Περίπου 37 χρόνια μετά το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, ο John Rambo επιστρέφει όντας πλέον γερασμένος, χωρίς τη μακριά του χαίτη αλλά πάντα επικίνδυνος, οπλισμένος και έτοιμος να αφανίσει όποιον θα του σταθεί εμπόδιο.

Το 1982 η ιστορία του ξεκίνησε με το «First Blood» και στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019 κλείνει με το «Rambo: Last Blood». Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει και το τρέιλερ του είναι πολλά υποσχόμενο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved