Βρήκαμε το μπαρ που τα πίνουν οι Whitewalkers

Και προσφέρει δωρεάν gin στην πόρτα σου, αν το επισκεφθείς για μία ημέρα.

Αν μας έλεγαν αυτή την στιγμή να επισκεφθούμε μπαρ που προσφέρει δωρεάν gin, το πιο πιθανό είναι πως θα το είχαμε κάνει στέκι μας. Και λογικό το λες καθότι δεν θα ήμασταν οι μόνοι που θα το είχαμε σκεφτεί. Και όμως αυτό το μπαρ υπάρχει και υπόσχεται να ζεστάνει τον κάθε ταξιδιώτη, που επιθυμεί μία τίμια γουλιά για να βγει η άτιμη η μέρα. Αλλά περίμενε γιατί υπάρχει ένα θεματάκι.

screen shot 2019 04 11 at 25746 pm

To Arctic Bar είναι έτοιμο να προσφέρει εμπειρίες αλλά για να το βρεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις μόνο συντεταγμένες, μιας και βρίσκεται σε απόμακρη και χιονισμένη περιοχή της Φιλανδίας. Θα υπέθετες πως μόνο οι Whitewalkers μπορούν να το βρουν, αλλά μπορείς και εσύ. Το μπαρ θα ανοίξει για μία μόνο ημέρα, στις 17 Απριλίου, και όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ gin και μάλιστα με παράδοση έξω από την πόρτα τους. Είναι ένα επαναστατικό μάρκετινγκ που αποφάσισε να κάνει το Arctic Blue Gin και μέχρι στιγμής φαίνεται πως μόνο ο Night King με την παρέα του θα μπορέσουν να ανταποκριθούν.

Από την άλλη ωστόσο…θα παιδευτείς μόλις για μία ημέρα και θα έχεις gin για όλη σου την ζωή. Ο Paul Gascoigne δεν θα έλεγε όχι.

Καλή επιτυχία και μείνε μακριά από ασπρουλιάρηδες και μπλε μάτια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved