Ο Ράμι Μάλεκ για κακός στο νέο «Τζέιμς Μποντ»;

Αυτά και αν είναι νέα!

Και εκεί που λέγαμε ότι θα ηρεμήσουμε λίγο μετά τα νέα που έσκασαν για τον τίτλο της 25ης ταινίας του James Bond, ήρθε μια νέα είδηση για να ταρακουνήσει για τα καλά τους φαν του 007. Διότι ο κακός του νέου φιλμ δεν θα είναι κάποιος απλός, αλλά… Οσκαρικός.

Σύμφωνα με το «Variety» ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 91ης Τελετής των Όσκαρ, Rami Malek βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με την παραγωγή του «Bond Franchise» για το ρόλο του κακού στην ερχόμενη ταινία.

 

 

Η υπεύθυνη της παραγωγής Barbara Broccoli φαίνεται πήρε τις διαβεβαιώσεις της ότι η δημοτικότητα του Malek αξίζει προσοχής (κοτζάμ Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου τσίμπησε ο άνθρωπος) και όπως όλα δείχνουν έχει καταλήξει στον Αμερικανό με τις αιγυπτιακές ρίζες για αντίπαλο δέος του Daniel Craig.

Περαιτέρω πληροφορίες για την πορεία των συζητήσεων αλλά και γενικότερα για τον ρόλο που βρίσκεται στην «αγκαλιά» του Malek δεν υπάρχουν, ωστόσο και μόνο μια τέτοια είδηση είναι αρκετή για να προκαλέσει ενθουσιασμό. Ας είμαστε ρεαλιστές κιόλας.

Από τη μία και το franchise θα επωφεληθεί από πιθανή παρουσία του Malek αλλά και ο ίδιος ο ηθοποιός θα έχει κάνει ένα πολύ σοβαρό step up στην καριέρα του, παίρνοντας μέρος σε μία εκ των πλέον διάσημων μπλοκμπαστεριών στην ιστορία του κινηματογράφου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved