Μπορεί το κλισέ να λέει ότι υπάρχουν μαγαζιά που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά με το Jazz In Jazz ισχύει ακριβώς αυτό. Για τους λάτρεις του whisky, είναι κάτι περισσότερο από μπαρ. Θα μπορούσες να το παρομοιάσεις με κάποιο secret society που τα μέλη του συναντιούνται τα βράδια για να κάνουν γευσιγνωσίας. Από την άλλη, κανένα secret society δεν θα δεχόταν τον κόσμο με τόσο φιλικό χαρακτήρα όπως κάνει το Jazz In Jazz. Είναι μια παράδοση που ξεκίνησε από την πρώτη λειτουργία του μαγαζιού και που ο τωρινός του ιδιοκτήτης, Βαγγέλης Σπανός, θεωρεί ιερό του καθήκον να συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Ένας από τους ανθρώπους του πίσω από την μπάρα που αγαπάει το μαγαζί που δουλεύει με τον ίδιο τρόπο που αγαπάει και το whisky, είναι ο γνωστός στους «ουϊσκοκύκλους» Κωνσταντίνος Γκιώνης. Η μεγάλη επιτυχία του Κωστή, δεν στηρίζεται μόνο στις γνώσεις του για το whisky, αλλά και στην μεγάλη αγάπη που τρέφει για το Jazz. Κάπου ανάμεσα στον έρωτα του για αυτό και στα αποστάγματα, ήρθε και έδεσε αυτή η συνέντευξη, όπως ακριβώς την φανταζόμασταν. Χωρίς φίλτρα και «πρέπει», χωρίς στημένα ντυσίματα και μεγάλα λόγια.
Στο τέλος χρειάστηκε μόνος ένας άνθρωπος και ένα ποτήρι, ώστε να μιλήσει για τον βασιλιά των αποσταγμάτων, στο μπαρ που συνεχίζει να αγαπά όλη η Αθήνα.