Ρωτήσαμε τον Αφροέλληνα καλλιτέχνη όλα όσα θέλεις να μάθεις και μας απάντησε μέσα σε 10 λεπτά.

“Οι άνθρωποι πρέπει να δώσουμε ο ένας στον άλλον την ευκαιρία να γνωριστούμε και μετά ν’ αποφασίσουμε αν μας αρέσει ο ένας ή αν γουστάρουμε τον άλλον. Αλλά πρώτα πρέπει να δώσουμε αυτήν την ευκαιρία”. 

Το παραπάνω είναι ένα από τα κύρια μαθήματα ζωής που έχει πάρει ο Ζερόμ Καλούτα μέσω της εκπομπής “Φτάσαμε”. Στη συνάντησή μας με τον Αφροέλληνα καλλιτέχνη δώσαμε την ευκαιρία στη γνωριμία και το αποτέλεσμα αυτής, κατέληξε σε 10 λεπτά συζήτησης που συνοψίζει σχεδόν τα πάντα για τη ζωή του.

Κάτω τα χέρια σας από τον Ζερόμ

Από το “δεν είμαι ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει”, στο τι σημαίνει για την αφροελληνική κοινότητα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τη μεγάλη του αγάπη για το κέντρο της Αθήνας και το χάος της που του δίνει ενέργεια, τον ρατσισμό που δεν αφορά τόσο το χρώμα τους δέρματος αλλά ουσιαστικά είναι ταξικό ζήτημα, το κατά πόσο η επωνυμία βοηθάει στο να σπάσουν τα στερεότυπα, το αν τον ενδιαφέρει η πολιτική και το τι θα έκανε αν γινόταν δήμαρχος Αθηναίων, μέχρι την Άννα Βίσση, τον Παναθηναϊκό και φυσικά το spoiler που σου έχουμε κάνει ήδη στον τίτλο. 

Βέβαια, δεν παραλείψαμε να του βάλουμε και γρήγορες ερωτήσεις-διλήμματα, τα οποία μπορείς να απολαύσεις στο παρακάτω βίντεο:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved