Η Ζωή, είναι πολλά περισσότερα πράγματα από μια όμορφη τηλεοπτική παρουσία.

Τη Ζωή Δημητράκου πιθανότατα οι περισσότεροι να τη γνωρίσατε στη διάρκεια της καραντίνας μέσα από τη «Γυμναστική στο Σπίτι» από τη συχνότητα του MEGA. Τότε που «μπήκε στα σπίτια μας», πάντα με το χαμόγελο και τη θετική ενέργεια και κράτησε παρέα σε ένα σωρό κόσμο, τους έκανε να χαμογελάσουν, να σηκωθούν από τον καναπέ, να γυμναστούν, να βρουν κάτι να κάνουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη.

Μόνο που η Ζωή, είναι πολλά περισσότερα πράγματα από μια όμορφη τηλεοπτική παρουσία.

 

 

Καταρχάς υπήρξε μια σπουδαία μπασκετμπολίστρια, που αγωνίστηκε στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι η τελευταία Ελληνίδα που έπαιξε στο WNBA. Είναι επίσης μια από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχει πετύχει στην καριέρα της quadrable, δηλαδή διψήφιο αριθμό σε τέσσερις στατιστικές κατηγορίες (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα), κάτι που είναι ένα τεράστιο παράσημο στο πέτο της. Και πέρα από την αθλητική της σταδιοδρομία, τα 187 εκατοστά ύψος, το χαμόγελό της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Ζωή Δημητράκου είναι ένας άνθρωπος αισιόδοξος και προσγειωμένος, που δεν «ψωνίστηκε» από την  απότομη δημοσιότητα και έχει πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια για το μέλλον.

Τα είπε όλα στο Νίκο Συρίγο και τον Κώστα Βαϊμάκη στην «Ανάκριση Γ' Βαθμού». Ή τουλάχιστον, είπε όσα ήθελε να πει, διότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να «μαρκάρεις» ή να «πρεσάρεις» ένα τέτοιο κορίτσι…

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved