Ο «ωραίος» Master Chef μοιράζεται όλα όσα του δίδαξε το παιχνίδι, για τη δημοσιότητα και τελικώς τι συμβαίνει με τη Μαρία.

Τζέντλεμαν ή «παντοφλάκιας»; Καλός μάγειρας ή τοπ μάγειρας; Κάποιος που πέρασε και θα ξεχαστεί ή που ήρθε για να μείνει; Ο Δημήτρης Μπέλλος δεν αγχώνεται ιδιαίτερα για να πείσει κανέναν για το τι είναι και τι δεν είναι, αλλά αντιμετωπίζει το μέλλον χαλαρά και χαμογελαστά και κυνηγάει τα όνειρά του με μικρά και σταθερά βήματα - όπως ακριβώς έκανε και στο Master Chef.

Στην ανακριτική καρέκλα του Ratpack, μίλησε στο Νίκο Συρίγο και τον Κώστα Βαϊμάκη για όλους και για όλα, χωρίς να κάνει «δημόσιες σχέσεις»: για τη Μαρία, με την οποία ζουν και εργάζονται μαζί. Για το Βαρθαλίτη και το Σταυρή, για τον «αγαπημένο» του Ηλία και τη Μαριάννα, για το Γιώργο και την Κατερίνα. Μίλησε για κουτσομπολιά και διπρόσωπους ανθρώπους, για τους τρεις σεφ - κριτές του διαγωνισμού, για το πώς ένιωσε όταν έμαθε για τον κορωνοϊό και την καραντίνα που ξέσπασαν όταν οι παίκτες που είχαν απομείνει στο παιχνίδι ήταν κλεισμένοι στο σπίτι του Master Chef.

Κι αν έχετε απορίες πόσο «κοντά» ήρθε με τη Μαρία στο πριβέ δωμάτιο που είχαν στο σπίτι, ο Δημήτρης Μπέλλος μιλάει και γι' αυτό…Διότι είναι ένας αυθεντικός και ακομπλεξάριστος άνθρωπος, που χαίρεται με όλο αυτό που έχει συμβεί στη ζωή του και τη δημοσιότητα που απολαμβάνει, χωρίς όμως η μύτη του να κοιτάζει το ταβάνι.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved