Στην άκρη της Ευρώπης πάνω σε δύο ρόδες

Τρεις φίλοι από τη Θεσσαλονίκη έφτασαν με μοτοσυκλέτες μέχρι το ακρωτήριο NordKapp στη Νορβηγία. Αυτή είναι η ιστορία τους.

Πρώτα σε «λύνει» το «δέσιμό» τους. Ναι, ακούγεται κάπως παράξενο αλλά δεν είναι αν το σκεφτείς. Ο Ανέστης Πανταζής, ο Νικόλας Μουστάκας και ο Στέφανος Καράμπαμπας είναι κολλητοί από τη Θεσσαλονίκη. Έχουν τους δικούς τους κώδικες, τα δικά τους εσωτερικά αστεία και πάει λέγοντας. Έχουν όλα όσα έχεις και εσύ με τους δικούς σου κολλητούς. Και φυσικά έχουν τις δικές τους εμπειρίες.

Για μία από αυτές μίλησαν στο Ratpack.gr. Για την ακρίβεια, για αυτό που όλες οι παρέες σχεδιάζουν να κάνουν έστω και μία φορά στη ζωή τους: ένα roadtrip με μοτοσυκλέτες . Όμως οι τρεις φίλοι πήγαν το όνειρό τους ένα βήμα παραπέρα. Καβάλησαν τρεις Honda Africa Twin έφτασαν μέχρι το βορειότερο άκρο της Ευρώπης, το ακρωτήρι Nordkapp στη Νορβηγία και επέστρεψαν πίσω στην αφετηρία τους, τη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί, λοιπόν, εκείνοι να ήταν οι καλεσμένοι μας, στην πραγματικότητα όμως εγώ ήμουν ο «εισβολέας». Ούτε για μία στιγμή ωστόσο δεν αισθάνθηκα ως τέτοιος. Γιατί τελικά αυτό είναι το στοιχείο που κάνει τρεις ανθρώπους να είναι παρέα: Είτε σε γνωρίζουν χρόνια είτε συστηθήκατε πριν δέκα λεπτά, σε δέχονται και μοιράζονται μαζί σου ιστορίες, βιώματα και περιπέτειες.

Αν θες να μάθεις «εκ των έσω» για αυτό το συγκλονιστικό ταξίδι των 22 ημερών και των 11.000 χλμ. μπορείς να παρακολουθήσεις τη συνέντευξη παρακάτω. Τα καλύτερα όμως έρχονται. Στις 20/11 στις 21,00 μ.μ. θα μπορέσεις να απολαύσεις στην πλατφόρμα hondaroadtrips.gr την ταινία «Nordkapp The Movie» στην οποία καταγράφεται ολόκληρο το ταξίδι των τριών φίλων. Μείνε συντονισμένος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved