«Βρε Αία, βρε Αία»

Μεγαλώσαμε με τους Δύο Ξένους και η είδηση του θανάτου του Αίαντα Μανθόπουλου, μας γεμίζει θλίψη.

Εκείνο το ψηλό αγόρι που ήρθε από το πουθενά στη δεύτερη σεζόν στους «Δύο Ξένους» για να πολιορκήσει την ντίβα, Μαρίνα Κουντουράτου της Εβελίνας Παπούλια, δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στη ρομαντική κομεντί που μεγάλωσε γενιές και γενιές, παίζοντας μια fictional βερσιόν του εαυτού του, όπως είχε γίνει γνωστό από την περασμένη βδομάδα, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, για αυτό και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αττικόν» στο οποίο νοσηλευόταν στην εντατική.

 

 manthopoulos 1

 

Τα νέα μας γεμίζουν με θλίψη, ειδικά για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, έστω και μέσω του εκνευριστικού χαρακτήρα τον οποίο υποδυόταν και έμπαινε συνεχώς εμπόδιο στην επανένωση των Μαρκορά-Κουντουράτου.

Γιατί ως γνωστόν, όταν καταφέρνεις να γίνεις εκνευριστικός -σε αυτή την περίπτωση άλλωστε αυτό ήταν το ζητούμενο- μάλλον είσαι πολύ καλός στη δουλειά σου. Γιατί, δεν πιστέψαμε στιγμή ότι ο πραγματικός Αίας Μανθόπουλος, δεν ήταν όπως μας τον παρουσίασε ο Αλέξανδρος Ρήγας στη σειρά.

Για εκείνη τη φιγούρα, λοιπόν, αλλά και για τον Δρ. Φιλίππου που μας σύστησε τη fake νόσο Τακαμούρι στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο ψηλός ηθοποιός θα είναι για πάντα στην καρδιά μας.

 

 

Εκεί που θα ακούμε συνέχεια αυτό το «Βρε Αία, βρε Αία» που του έλεγε ο Νίκος Σεργιανόπουλος και θα τον αναπολούμε για όλες εκείνες τις στιγμές που μας κόλλησε στην οθόνη. Γιατί, όπως και κάθε άλλο μέλος του cast, ήταν κομμάτι των παιδικών μας χρόνων.

 

 
 
Ο 61χρονος ηθοποιός που τελευταία φορά εμφανίστηκε στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολιόταν με τον χώρο του τουρισμού στο εξωτερικό -όπου είχε μετακομίσει για σημαντικό χρονικό διάστημα.Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Παιανία.
 
Όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους χαρακτήρες, νιώθεις δεμένος μαζί τους για πάντα. Είτε πρόκειται για τον Δρ. Φιλίππου που μας γνώρισε την Τακαμούρι, είτε για τον Αίαντα Μανθόπουλο στους Δύο Ξένους
 
Θα μας λείψεις Δρ. Φιλίππου από το TUFTS University.
 
manthopoulos 4


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved