Πέντε τέρατα που θέλουμε να δούμε στο τηλεοπτικό Witcher

Επειδή δεν χορτάσαμε μπόλικα στην τρίτη σεζόν, είπαμε να αφήσουμε μερικές ιδέες.

Ωραία όλα αυτά που συμβαίνουν και χτίζουν την υπόθεση στο Witcher, αλλά πρέπει να θυμόμαστε και ποια είναι η βασική δουλειά του Geralt: Να σκοτώνει τέρατα. Πώς αλλιώς θα βγει ψωμάκι; Ακόμα και στα παιχνίδια, πέρα από το κεντρικό στόρι, ο Geralt δέχεται συμβόλαια τα οποία μπορεί μάλιστα να τα διαπραγματευτεί για καλύτερη τιμή, με απώτερο στόχο να εξολοθρεύσει τέρατα.

Όμως μπόλικα τέρατα δεν είδαμε. Και επειδή ο Liam Hemsworth προετοιμάζεται, είναι καλό να σκεφτεί η παραγωγή μερικά από τα τέρατα που έχουμε αγαπήσει στο παιχνίδι, ακριβώς επειδή είναι αυτό που διαβάζετε. Τέρατα.

Noonwraith

noonwraith

Αν όχι από τα πιο δυνατά, σίγουρα από τα πιο απαίσια που θα δει κανείς στο παιχνίδι.  Καταραμένες ψυχές γυναικών που κακοποιήθηκαν ή δολοφονήθηκαν στη ζωή, εμφανίζονται το πρωί, χορεύοντας εκστασιασμένες σε κύκλο. Συνηθίζουν να παίρνουν περαστικούς, να χορεύουν μαζί τους μέχρι να πεθάνουν από εξάντληση και φόβο. To ότι είναι ντυμένες με νυφικό, το κάνει ακόμα πιο creepy.

 

Hym

hym

Μπορεί να είναι μόλις μία σκιά, αλλά με δαίμονες δεν μπλέκεις. Ο συγκεκριμένος είναι παράσιτο για όσους έχουν διαπράξει κάτι κακό που τους γεμίζει ενοχές. Είναι μία φωνή μέσα στο κεφάλι τους που τους διατάζει να πράξουν κακό σε άλλους αλλά και στον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να τρελαίνονται και να οδηγούνται στην αυτοκτονία. Είναι μόλις μία σκιά στην όψη, αλλά θα έκανε εξαιρετική διαφορά στη σειρά.

 

Leshen

leshen

Από τα αρχαία πνεύματα του δάσους, έχουν ως στόχο να το προστατέψουν από τους ανθρώπους που περιπλανώνται σε αυτό. Πολλές φορές επισκέπτονται νέα δάση και τα οικειοποιούνται φτιάχνοντας ένα ξύλινο τοτέμ από το οποίο πηγάζει η δύναμη τους. Μοιάζει με τέρας φτιαγμένο από κλαδιά, που μπορεί να ελέγξει τους λύκους, τα κοράκια και τις αρκούδες της περιοχής. Σκοτεινό και ατμοσφαιρικό.

 

Grave hag

gravehug

Από τα νεκροφάγα τέρατα είναι το πιο αηδιαστικό. Δεν τρώει φρέσκα πτώματα. Θέλει πρώτα να τα θάψει, να ξεκινήσει η αποσύνθεση και στη συνέχεια να τα ξεθάψει και να τα βάλει στο μενού της. Αυτός είναι και ο λόγος που τα συγκεκριμένα τέρατα βρίσκονται κοντά σε νεκροταφεία. Από εκείνα που αναρωτιέσαι γιατί να γίνεις Witcher.

 

Crones

crones2

Για να μπορέσουμε να τις δούμε θα πρέπει να προχωρήσει η ιστορία της Ciri. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε να τις δούμε. Έχεις ακούσει την ιστορία με τη Baba Yaga που έκλεβε παιδιά; Εδώ είμαστε. Βάλτο επί τρία και με αποκρουστική εμφάνιση. Ό,τι και αν έχεις φανταστεί για κακές μάγισσες είναι αλήθεια, με τη διαφορά ότι δεν πετάνε πάνω σε σκουπόξυλα. Μαγειρεύουν παιδιά, τα τρώνε, κάνουν συλλογή από ανθρώπινα μέλη και θα κάνουν λίγο δύσκολη τη ζωή του Geralt. Ελπίζουμε σύντομα.

 

Και θέλουμε οπωσδήποτε τον Gaunter O’Dimm

3679258 gwent

Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγω spoiler. O Gaunter O’Dimm εμφανίζεται στο DLC του Witcher 3 με το όνομα Hearts of Stone και είναι ίσως ο καλύτερα καλογραμμένος antagonist που έχει γραφτεί για το παιχνίδι. Ο Geralt θα αναγκαστεί να δουλέψει για εκείνον αλλά τα φαινόμενα απατούν. Η στιγμή που θα τον δούμε στη σειρά, θα ξέρουμε πως η υπόθεση έγινε αμέσως καλύτερη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved