Ημέρα του Πατέρα: Τα δώρα περιποίησης που ανυπομονεί να λάβει κάθε μπαμπάς

Η Ημέρα του Πατέρα είναι ένα σημαντικό ορόσημο το οποίο δεν έχει την απήχηση που παρουσιάζει η αντίστοιχη ημέρα που είναι αφιερωμένη στις μητέρες. Ωστόσο, παραμένει μία καλή αφορμή, για να τιμήσεις τους υπέροχους μπαμπάδες που υπάρχουν στη ζωή σου.

Από τον πατέρα σου, μέχρι τον κολλητό σου που απέκτησε πρόσφατα παιδί και τον αδερφό σου ο οποίος μετράει πλέον τις μέρες αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού του. Υπάρχουν μερικοί πατεράδες στον περίγυρό σου, τους οποίους αξίζει να γιορτάσεις. Όχι μόνο επειδή σε έχουν βοηθήσει να δεις με… καλό μάτι το ενδεχόμενο ενός παιδιού, αλλά επειδή κάποιοι από αυτούς, όπως ο μπαμπάς σου, σε έχουν εμπνεύσει με τη στάση τους να βελτιωθείς, να γίνεις ένας καλύτερος πατέρας για το δικό σου παιδί.

Τι λες, λοιπόν, στις 18 Ιουνίου να τους χαρίσεις ένα δώρο, το οποίο θα τους τιμά, θα τους λέει «ευχαριστώ» που έκαναν στην άκρη το «εγώ» για να βάλουν το «εμείς», δηλαδή την οικογένειά τους, σε πρώτο πλάνο; Αν η σκέψη και μόνο σε ενθουσιάζει, να ξέρεις πως παρακάτω θα βρεις μερικά χρήσιμα δώρα από τη L’ Oreal Paris Men Expert, τα οποία ανυπομονεί να λάβει κάθε μπαμπάς.

Για τον μπαμπά που πλέον αμελεί το ραντεβού του με τον μπαρμπέρη

Πριν ο κολλητός σου γίνει πατέρας, κάθε 15 μέρες πήγαινε στο μπαρμπέρικο για να φροντίσει την πυκνή γενειάδα του. Βέβαια, από όταν ήρθε στον κόσμο το μικρό του, άλλαξε αρκετές συνήθειες. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, το ιδανικό δώρο για τον κολλητό σου ανήκει σίγουρα στην προηγμένη σειρά Barber Club από τη L’ Oreal Paris Men Expert, δηλαδή στην πρώτη, ολοκληρωμένη ανδρική σειρά περιποίησης η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για πρόσωπο, γένια και μαλλιά. Πρόκειται για μία σειρά εμπλουτισμένη με αιθέριο έλαιο κέδρου, η οποία περιποιείται και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και τα γένια, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στο styling κάθε άνδρα.

Η πρότασή μας από τη σειρά Barber Club: Μπορείς να χαρίσεις στον φίλο σου το ισχυρό gel καθαρισμού 3 σε 1 με αιθέριο έλαιο κέδρου, το οποίο απομακρύνει τις λευκές νιφάδες και τους ρύπους από τα μούσια, αφήνοντάς τα απαλά, ενώ παράλληλα καθαρίζει το πρόσωπο και τα μαλλιά, προσφέροντάς τους μοναδική ενυδάτωση.

giftdad2

 

 

Για τον νέο μπαμπά που η κούραση έχει αρχίσει να φαίνεται στο πρόσωπό του 

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο έγινε πρόσφατα πατέρας; Αν έχεις κάποιον νέο μπαμπά στον περίγυρό σου, ο οποίος έχει χάσει τον ύπνο του, σίγουρα βλέπεις στο πρόσωπό του πόσο ζορίζεται με τα βάρη της οικογενειακής ζωής. Τι μπορείς να κάνεις για να τον βοηθήσεις; Να του κάνεις δώρο ένα προϊόν από τη σειρά Hydra Energetic της L’ Oreal Paris Men Expert! Πρόκειται για μία σειρά περιποίησης που είναι εμπλουτισμένη με τα κατάλληλα ενεργά συστατικά, ώστε να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σημάδια της κούρασης στο πρόσωπο και συγχρόνως, να χαρίζει μία καθημερινή δόση ενέργειας στην επιδερμίδα.

Η πρότασή μας από τη σειρά Hydra Energetic: Το gel καθαρισμού προσώπου είναι ένα προϊόν που προσφέρει εντατικό καθαρισμό, ανεπανάληπτη αναζωογόνηση και ορατή μείωση των πόρων στο πρόσωπο. Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις με την ενυδατική κρέμα προσώπου Hydra Energetic, η οποία περιλαμβάνει βιταμίνη C και πρωτεΐνες στη σύστασή της, οπότε καταπολεμά τη θαμπή όψη, τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους στα μάτια.

 

giftdad4

 

Για τον πολυάσχολο μπαμπά που βρίσκει πάντα χρόνο για όλους και όλα  

Αν έχεις έναν μπαμπά στον περίγυρό σου, ο οποίος τα κάνει όλα και… συμφέρει, δηλαδή εργάζεται, πάει γυμναστήριο, φροντίζει το σπίτι και την παραλαβή του παιδιού από τις εξωσχολικές του δραστηριότητες, τότε να ξέρεις πως ο μεγαλύτερος «εχθρός» του είναι το άγχος και φυσικά, η έντονη εφίδρωση που του προκαλεί το άγχος. Πώς θα τον βοηθήσεις; Χαρίζοντάς του ένα προϊόν από την εξειδικευμένη σειρά Carbon Protect της L' Oreal Paris Men, η οποία περιλαμβάνει προηγμένα ανδρικά αποσμητικά, roll-on αλλά και spray, εμπλουτισμένα με ενεργά συστατικά, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

Η πρότασή μας από τη σειρά Carbon Protect: To Carbon Protect Αποσμητικό Σπρέι 5 Σε 1 είναι μία επιλογή που προσφέρει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα, εξαφανίζοντας τις δυσάρεστες οσμές και τα σημάδια από τα ρούχα. Εναλλακτικά, υπάρχει και το Carbon Protect 5 σε 1 Roll on αποσμητικό, το οποίο απορροφάται και στεγνώνει εξίσου γρήγορα με το αποσμητικό σπρέι. Και οι δύο επιλογές διαθέτουν συστατικά υψηλής απόδοσης, απορροφητικές μικροκάψουλες και αντιβακτηριακούς παράγοντες, χαρίζοντας μοναδική προστασία και ακαταμάχητο άρωμα που διαρκεί. Μάλιστα, μην ξεχάσεις να ενσωματώσεις στη ρουτίνα περιποίησής σου και το Pure Carbon Total Clean Ανδρικό Αφρόλουτρο Σώματος 5 σε 1 από την ίδια σειρά, το οποίο θα σου προσφέρει κάθε φορά το boost που χρειάζεσαι για να συνεχίζεις το πρόγραμμα σου.

 

giftdad3.jpg

 

 

Μην αφήσεις, λοιπόν, τη φετινή Ημέρα του Πατέρα να περάσει, χωρίς να γιορτάσεις τους σπουδαίους μπαμπάδες που υπάρχουν στη ζωή σου. Χαρίζοντάς τους δωράκια περιποίησης από τις σειρές της L’ Oreal Paris Men Expert να είσαι σίγουρος πως θα ενθουσιαστούν.

#menexpert #lorealparisgr #fathersday

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved