Assosiated Press Amber Heard: Δυστυχώς η δίκη δεν δίνει Όσκαρ

Δεν χρειάζεται να είσαι καχύπτοτος για να καταλάβεις την υπερβολή, όση βάση (αν έχουν) οι κατηγορίες της προς τον Depp.

Μπορεί να ισχυριστήκαμε ότι έχουμε βαρεθεί τη σαπουνόπερα των ημερών – το Johnny Depp vs Amber Heard εντός δικαστηρίου – ωστόσο μετά και τα τελευταία τερτίπια της πρώην κυρίας Depp και ως σάιτ που ασχολούμαστε με υποκριτικές ερμηνείες κάνουμε μια εξαίρεση στον κανόνα. Θα φανεί ότι παίρνουμε το μέρος κάποιου εκ των δύο ωστόσο το κείμενο αυτό δεν έχει να κάνει με το αν συμπαθούμε τον Johnny Depp ή το αντίστροφο ή ότι αμφισβητούμε τα γεγονότα που περιγράφει η Amber Heard.

Ο Johnny Depp πάντως έχει δώσει ρεσιτάλ μέχρι στιγμής.

 

Τώρα που το λύσαμε ας ξεκινήσουμε

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, η Amber Heard σε όσες ταινίες έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα αποτελούσε ένα τεράστιο πόλο έλξης για όποιον ήθελε να δει ένα όμορφο πρόσωπο και ταυτόχρονα ένα σέξι βλέμμα που σπανίζει στο γυναικείο κοινό του Χόλιγουντ, χωρίς αυτό να επισκιάζει τις ερμηνείες της. Άλλωστε αν δεν το κατείχε το άθλημα δεν θα βρισκόταν ανάμεσα στα πρώτα ονόματα κάθε μπλοκμπάστερ ή μεγάλης παραγωγής, όσο και αν δεν μπορούσε να το καταλάβει ο κόσμος.

 

 

Το viral βίντεο που την «καίει»

Την ώρα που η Amber Heard αποκαλύπτει συνεχώς νέα στοιχεία για την ταραχώδη συμβίωσή της με τον Johnny Depp, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν μείνει άναυδοι με την παρουσία της εδώλιο, κυρίως όμως διότι παρατηρούν ότι αυτά δεν είναι λόγια που παραπέμπουν σε μαρτυρία, αλλά σε θεατρική παράσταση του Broadway.

Στο παρακάτω βίντεο θα τεστάρουμε την παρατηρητικότητά σου:

 

 

Ο περισσότερος κόσμος έμεινε στο συγκεκριμένο βιντεάκι από τη δίκη-ριάλιτι της Βιρτζίνια, κατά την οποία όμως τα λόγια χάνουν τη σημασία τους μπροστά στις κινήσεις της 36χρονης Amber. Συγκεκριμένα αφού τελείωσε τον μονόλογό της μέσα σε δάκρυα, πρώτα κοίταξε στο πλάι και ύστερα έβαλε το χαρτομάντιλο στη μύτη της, έριξε ξανά μια ματιά και μετά κράτησε το χαρτομάντιλο για μια στιγμή χωρίς να κουνηθεί.

Η φράση «πόζαρε στην κάμερα» είναι αυτή που συνδέει όλες τις σκέψεις, μηνύματα και οργισμένα post του διαδικτύου, κάτι που ήρθε να προστεθεί ως ένα ακόμα «φάουλ» στην έως τώρα κατάθεσή της, με ειδικούς να συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι η στάση του σώματός της δεν συνάδει με τα λόγια της.

 

 

Και δίκιο να έχει το έχει χάσει

Αυτή τη στιγμή όπως έχουν τα πράγματα ο Johnny Depp πέρα από τους μορφασμούς του στο δικαστήριο έχει άπειρους λόγους να χαμογελάει πίσω από τις καμέρες για όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της δίκης με την πρώην σύζυγό του. Δεν είναι ότι ο ίδιος δεν έπαιξε το θέατρό του -κάθε άλλο μάλιστα- ωστόσο σε καμία περίπτωση το ύφος και τα λόγια του δεν προκάλεσαν αρνητική εντύπωση, βγάζοντας ταυτόχρονα νοκ άουτ την αντίπαλη υπερασπιστική γραμμή.

 

 

Όσο όμως η μαρτυρία της Amber Heard θα θυμίζει θλιμμένη πρωταγωνίστρια σε ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ίσως να φέρνει παραπάνω views στη δίκη, ή να προκαλέσει εγκώμια από σκηνοθέτες της κινηματογραφικής βιομηχανίας για το υποκριτικό της ταλέντο.

Για τη συμπάθεια του κοινού αλλά και των ενόρκων μάλλον απέχει πολύ, ακόμα και αν έχουν κάποια βάση όλα όσα υποστηρίζει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved